un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 18 septembrie 2020

18 Sep 2020  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

    14 comentarii

  1. – Go go Dacia, măcar să facă cineva treabă bună în grupul ăla.

    – Nu știu cum e să pui niște auditori să implementeze RPA, dar mă gândesc că e cum ai pune niște systems integrators să implementeze PLM și MOM. Mult noroc UiPath, totul va fi bine.

    – Zucbot cred că a făcut scurtcircuit de la purtat costume și răspuns la întrebări.

      (Citează)

    • Giani: Nu auditorii implementeaza RPA-ul, ci il vand. Deal-ul mi se pare genial, ai unii dintre cei mai buni auditori la nivel global si ii poti folosi sa spuna clientului: We have a solution for you…ia d-aici un RPA. SI e genial pentru ca auditorii aia documenteaza toate procesele companiei si tot ce misca, e foarte usor sa iti dai seama daca unui client ii poti recomanada un RPA

        (Citează)

    • Mă scuzi, am fost indus în eroare de gigelul de la EY, care zicea că sunt “unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de implementare UiPath”.

      Dacă doar vând, de acord. Bine, și dacă implementează s-ar putea să fie ok, nu știu. Trag doar concluzii pe baza unei analogii cu un domeniu similar, nu mă aștept să fie prea adevărate.

        (Citează)

    • Pot angaja si ei niste gigei care implementeaza sau pot externaliza serviciile. ei semneaza cu clientul de implementare si dau mai departe catre niste suppliers (cum se intampla de obicei prin industria asta- clientul face contract cu tine doar ca de implementare se ocupa unii la a 3-a mana, mai ieftinache asa)

        (Citează)

    • Păi fix asta e una din probleme, că angajează alți gigei; cealaltă fiind reprezentată de interfețele cu restul sistemelor din companie.
      Acum zic iar, poate domeniul e complet diferit; dar dacă nu e, things will be interesting.
      IMO cea mai bună chestie pentru UiPath e să-și crească echipa de servicii în loc să se bazeze pe alții. E singura metodă să te asiguri că softul tău e implementat și folosit corect. Și e și profitabil.

        (Citează)

  2. Playstation 5 disponibila la precomanda pe Emag.

      (Citează)

    • La emag e sold out din primele 10 minute de lansare. La altex/mediagalaxy mai era varianta cu disc azi dimineata, dar acum e sold out si la ei.

        (Citează)

    • De mentionat, cu plata integrala pe loc. Nu cred ca la precomenzi de alte produse (gen telefoane) se practica asta, nu?

        (Citează)

  3. Calin:
    La emag e sold out din primele 10 minute de lansare. La altex/mediagalaxy mai era varianta cu disc azi dimineata, dar acum e sold out si la ei.

    NUUUUUUUU!!!!!

    ok.

      (Citează)

  4. Nu ma inghesui sa imi cumpar PS5, mai ales ca pot juca ce mai am prin library, pe PS4, bine mersi, cateva luni de acum incolo.

    Nu stiu de ce se oparesc unii ca nu se pot juca jocurile vechi pe PS5, mai ales ca pe PS4 sunt extrem de multe jocuri de pe PS3, care au fost imbunatatite pentru asta.

    Stiu ca se facea comparatie cu Xbox, ca acolo se poate. Dar serios, cat timp sa ai in viata asta, sa joci absolut toate jocurile care apar si sa mai ai timp sa te joci si din urma, alea cateva jocuri bune de pe PS2.
    Copiii oricum sunt calare pe Fortnite si Minecraft, in timpul in care nu devoreaza vreun joc nou aparut.

    Sunt sigura ca Sony a luat decizia in urma unor analize, probabil ca s-au uitat si ei pe niste cifre si au vazut ca or fi prea putini interesati de jocurile vechi, incat sa faca consola compatibila si cu asta.

      (Citează)

    • Jocurile ps4 se pot juca si pe ps5. Doar jocurile ps3/2/1 nu merg.

        (Citează)

    • Calin:
      Jocurile ps4 se pot juca si pe ps5. Doar jocurile ps3/2/1 nu merg.

      Pai fix asta am zis si eu, nu inteleg de ce se oparesc unii ca nu se pot juca alea de pe 1-3, cand majoritatea din 3 sunt deja remasterizate pt 4, deci merg si pe 5, pa pachet.

        (Citează)

    • Eu nu vad de ce ai lua acum Ps5. Nu exista nici un joc pentru care sa merite cumpărată și nici nu va fi vreo exclusivitate adevărată cel puțin primul an. Pentru mine este cel mai prost lineup de lansare de 5 generații, 0 jocuri System seller, 0 exclusivități la lansare. Pana în primăvara avem de jucat noul assassins creed și cyberpunk care vor rupe pe pc. Am ps4 pro vroiam sa îl vând pt Ps5 dar nu am motiv, dezamăgit maxim de Sony anul asta.
      Dacă ești gamer, singurul lucru care ar merita cumpărat acum ar fi o placa Nvidia noua.
      Jocul Harry Potter va fi și pe PC, dar mai e pana atunci, demon souls va veni și pe PC. La anul pe vremea asta poate va merita, dupa mine totul tine de jocuri și aici ambele console stau f f prost și vor sta asa măcar încă 1 an.
      Cyberpunk va fi cel mai bun joc single player din istorie, merita sa fi pregătit pentru el cu un pc bun. E peste gta 5, rdr2, witcher 3, mass effect, deus ex, peste orice am jucat.

        (Citează)

    • Adulți care n-au ce face… Și se mai plîng de ”pufuleți”…

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus