un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

O ofertă mișto la Rocket League

26 Sep 2020  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Rocket League este acum disponibil gratuit, jocul trecând de câteva zile la un model free-to-play. Rocket League, un fel de fotbal cu mașini care este foarte popular în toată lumea, e chiar mișto. Eu îl am de câțiva ani pe PlayStation și m-am distrat foarte bine cu acest joc, inclusiv split-screen cu Matilda.

Varianta de PlayStation poate fi luată de aici. Varianta de PC este și ea disponibilă gratuit în majoritatea magazinelor online.

Acum uitați oferta: dacă-l luați din magazinul Epic Games, unde tot gratuit este, Epic vă dă și un voucher de 10 euro. Puteți lua jocul până pe 23 octombrie pentru a primi acest voucher. Voucher-ul expiră pe 1 noiembrie și până atunci va fi aplicat automat la următoarea comandă de minim 15 euro.

Altfel spus, dacă luați acum Rocket League gratuit, puteți avea 10 euro discount la un joc cumpărat tot de la ei de acum și până pe 1 noiembrie. Și jocuri mișto sunt multe:

Puteți să-l folosiți ca discount la orice alt joc din magazin, desigur, că poate vreți Control sau Red Dead Redemption 2 sau Death Stranding și restul de acolo.

Dacă tot sunteți la Epic Games în magazin, vedeți că Rollercoaster Tycoon 3 este jocul free al acestei perioade. Pe Playstation Store se aniversează The Last of Us Day și au și acolo diverse reduceri inclusiv la seria aceasta de jocuri.

    4 comentarii

  1. “Eu nu înțeleg de ce ar juca cineva Tony Hawk, dar whatever, are mulți fani.”

    Pentru acelasi motiv pentru care cineva ar juca fotbal cu masini.

      (Citează)

  2. Ma joc RL inca de la apariție. L-am dezinstalat și instalat la loc de aprox 25 ori în toti acești ani de frustrat ce eram. Este foarte mișto jocul, eu l-am jucat doar solo în tot acest timp, experienta este alta când faci echipa cu măcar un prieten. Mecanica jocului este foarte grea, eu nu am reușit sa învăț mai nimic în peste 2000 ore de jucat, poate și din pricina vârstei și a lipsei de răbdare. Acum, după o pauza de mai bine de 1 an, am început iar sa ma joc, totuși nu pot sa trec de rank-ul “champion 2”, sunt constient ca nu voi ajunge mai sus, îmi cunosc limitele :)))

      (Citează)

  3. La fel ca si comentariul de mai sus, eu am vreo 600 de ore jucate si l-am dezinstalat de vreo 4 ori, dar mai mult pentru ca imi consuma foarte mult timp, si eram si frustrat cateodata ca nu puteam mai mult :)) Am jucat si cu mana rupta la un moment dat (in recuperare)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus