un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Trotinetele Lime apar de acum și în aplicația Uber în București

3 Jul 2020  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Știu că era în pregătire această opțiune, dar acum a venit comunicatul oficial care anunță că trotinetele electrice Lime sunt de acum integrate în Uber în București.

Am deschis aplicația și așa este. Tab-ul Order Food de jos a fost înlocuit de Rent, moment când apar pe hartă trotinetele. Sistemul este același ca în aplicația Lime: te duci la o trotinetă de pe hartă, o deblochezi scanând codul QR, o blochezi când ajungi la destinație.

Nu știu dacă aplicația Uber include opțiunea de Group Rides din aplicația Lime, când deblochezi cu un singur telefon mai multe trotinete și plătești tu pentru toate. Am folosit de câteva ori cu Matilda această opțiune. O să aflu la prima închiriere, că poate astfel de opțiuni apar după ce deblochezi prima trotinetă.

De acum probabil voi folosi aplicația Uber pentru închiriat o singură trotinetă Lime, că e mai simplu. Aplicația Lime îmi făcea uneori niște probleme la plată și conectasem PayPal la ea pentru a scăpa de ele. Nu știu nici dacă trotinetele Lime sunt mai scumpe prin aplicația Uber, dar bănuiesc că nu.

Sper să fie un prim pas spre centralizarea acestor servicii într-o singură aplicație.

    3 comentarii

  1. Pune și tu un asterisc la titlul ăla, dacă nimeni din presă nu l-a pus. Treaba asta e valabilă doar în București, în Bv, de exemplu, nu-ți apar scamatoriile alea în aplicație.

      (Citează)

  2. si platesti per calatorie ca la masina? din contul deja atasat in uber?
    sau tre sa ai bani deja in wallet din app lime?
    (ma enerveaza treaba asta, sa bag sumele lor prestabilite)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus