un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 27 iulie 2020

27 Jul 2020  ·

ȘTIRI  ·

12 comentarii

    12 comentarii

  1. Bill gheits saracu’ vrea sa ne bage cip-uri si apoi sa ne retraga licenta de utilizare ca sa ne controleze si la bani dupa.

      (Citează)

  2. Stire: in sfarsit se misca ceva ref la publicitatea nemarcata de influenceri

    https://www.libertatea.ro/stiri/andreea-esca-postari-publicitare-nemarcate-ca-reclama-3076826

    Cica exista chiar si un coddin 2018, ia uitati ce zice el

    “Pentru că reclama nesemnalată e socotită drept o înșelare a publicului, care crede că primește o informație sau o opinie din inițiativa deținătorului contului, “raportul contractual dintre influencer și anunțător trebuie divulgat clar și vizibil în cadrul comunicărilor”, precizează Consiliul Român pentru Publicitate (RAC) în recentul său cod, elaborat în 2018.

    Citeşte întreaga ştire: Andreea Esca, jurnalist și influencer: Peste 170 de postări publicitare pe Facebook și Instagram în 4 ani. Doar 10% sunt semnalate publicului ca reclamă.”

      (Citează)

  3. Vodafone ar fi bine sa mai investeasca si in infrastructura, nu numai in gogosi de marketing. Nu de alta, dar s-ar putea sa se trezeasca pe locul 3.

      (Citează)

  4. Interesant cum în filme toate amortizoarele sunt foarte silențioase pe când în realitate chiar și la un calibru mic sunetul cu tot cu amortizor este destul de puternic.

      (Citează)

  5. Mishu:
    https://aisemnal.ro/home
    faceti o comparatie vodafone vs restul lumii pe 4G.
    Cam slabut pentru cineva care are pretentii de “cel mai bun”. Parca si Digi sta mai bine.

    Nu știu când vreodată Digi sta mai bine decât Vodafone la acoperire… Nu prea am avut zone in România neacoperite la Vodafone. Digi in schimb este sub orice critica. In centrul orașului soția nu poate sa vorbească la telefon dacă trece prin anumite zone ale apartamentului. In mediu rural și zone de granița sunt inexistenți comparativ cu concurenta. ;) Da, prețul este și el incomparabil și reflecta realitatea…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus