un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 21 iulie 2020

21 Jul 2020  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

    11 comentarii

  1. Cu miile de noi cazuri de infectie cu coronavirus in curand cei de la Wizz Air nu vor mai avea nici o ruta care sa includa Romania.

    Pentru cei care stau acasa si se joaca pe PC, scad din nou preturile la memorii si SSD-uri.

      (Citează)

  2. “Marina SUA are un radar mai bun.” Si avioanele Eurofighter primesc un radar de tip AESA, E-CAPTOR. Sunt cu doppler electronic si nu mecanic. Imbunatatesc fiabilitatea si maresc raza de detectie. Primele comenzi sunt de la germani si spanioli.

      (Citează)

  3. De fapt Google maps îmbunătățește navigația pentru bikeshare, nu pentru bicicliști. Combina segmentele de mers pe jos pana la/de la bicicleta cu segmentele de mers pe bicicleta. Adică o sa funcționeze cum funcționează la transportul în comun.

      (Citează)

  4. Wizz a anulat si rutele intre Romania si Rusia, aveam zbor la sfarsitul lunii catre Sankt Petersburg si mi-au rambursat banii sub forma de Wizz Credit (120% din pretul biletului).

    Nu se mentioneaza decat de Emirate, Suedia, Portugalia, Austria si Israel in articol.

      (Citează)

    • Roxana, chiar nu ne intereseaza pe unde calatoresti. Celor care calatoresc in aceasta perioada nu putem decat sa le uram covid usor si fara complicatii.

        (Citează)

    • @Mihai: eu zic că mai degrabă să-i urăm călătorii ușoare și în siguranță, nu?

      Dacă tot scrii un mesaj unei persoane pe care bănuiesc că nu o cunoști, de ce să nu fie unul pozitiv? De ce-i urezi default ceva nasol?

        (Citează)

  5. Mihai Dobre:
    Roxana, chiar nu ne intereseaza pe unde calatoresti.

    Acum daca ne-a spus ca Wizz i-a dat banii inapoi si pe langa asta ca avea o calatorie, ce e asa de deranjant ?
    Asa ar putea sa spuna si ea si mai multi, ca nu ne intereseaza ce le urezi tu celor care calatoresc.

    Mi se pare o lipsa de respect si o agresivitate nejustificata in “aceasta perioada”

      (Citează)

    • Mi se pare că asta e starea netului de mulți ani. Lumea bagă default mesaje negative, nu pozitive.

        (Citează)

    • Mesajele negative nu sunt neaparat pentru ca lui @Mihai Dobre ii pasa unde calatoresc alti oameni. Mesajele negative sunt pentru ca trendul in perioada asta ar trebui sa fie: “hai sa stam acasa cat mai mult”, “hai sa evitam zonele in care stam multe persoane inghesuite pentru mai multe ore”.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus