un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Gaming Marathon online, mâine, cu streamerii de top de la noi

31 Jul 2020  ·

TEHNOLOGIE  ·

14 comentarii

Mâine începe Gaming Marathon, un eveniment online organizat de cei din spatele Bucharest Gaming Week. Durează 14 ore, de la 10 la 22, și în fiecare oră intră alt streamer cu alt joc.

Nu mă pricep eu prea bine la streamerii români, dar tot am recunoscut pe acolo multe nume celebre, oameni cu sute de mii de urmăritori pe YouTube sau Twitch. Eu o să mă uit la Ovvy, că-l cunosc personal și este și foarte entertaining. Nu m-ar mira ca un alt stream foarte urmărit să fie al lui Amyclaire.

Oppo va organiza și primul stream local de PUBG Mobile, deși nu mi-e clar ce înseamnă asta, că mulți români fac streaming de PUBG Mobile. Sunt uimit că nu se joacă deloc Hyper Scope; mă mir că a ratat Ubisoft ocazia de a se băga aici cu noul lor joc.

Site-ul oficial este gaming-marathon.ro, dar informații mai bune găsiți aici.

    14 comentarii

  1. De la 10 la 22 sunt de obicei 12 ore, nu 14.

      (Citează)

  2. https://www.instagram.com/p/B06DLqmgX36/

    Asa arata streameritele azi…frumos…

      (Citează)

    • Păi streamingul este despre entertainment, nu doar despre jucat. Majoritatea celor cu mulți urmăritori arată bine.

        (Citează)

    • Li se zice pe scurt thots, de la that hoe over there. Mecanismul e simplu: se dezbraca si ele cat pot in limita trasata de twitch doar doar or primi subscribe.

      Iar Amy nici macar nu-mi pune in pericol plombele.

        (Citează)

    • Ai da in ea ca surdu-n clopot, lasa vrajeala!

        (Citează)

    • In asta, doar ca să salvez specia.

      In invadervie, ar fi altă discuție.

        (Citează)

    • Hahah, e stream de dildo play sau ce face amy aia acolo ? Toți looseri se uita la thots poate poate poate vad ceva, poate ii baga in seama. Un fel de videochat soft ascuns in spatele ideii de gaming. Nici onanistii nu mai sunt ce au fost

        (Citează)

  3. Streameri de top? care top?

    Vad in lista streameri cu 50-60k followers dar ca de obicei cel ami de top nu apare in lista si anume Codin de la Creative Monkeyz, oare de ce? Ca are doar 200.000 followers pe Twitch, YT nu mai zic peste 1 milion si e cam pe primul loc in Romania la ani lumina de restul.

    PS. DragosKarner are 5.8k followers, streamer de top cum ar veni.

      (Citează)

    • Nu apare dintr-un motiv foarte simplu: nu s-au înțeles la bani. Creative Monkeyz sunt foarte scumpi.

        (Citează)

    • Gaelex:
      Nu apare dintr-un motiv foarte simplu: nu s-au înțeles la bani. Creative Monkeyz sunt foarte scumpi.

      Sau mai pe românește – nu sunt videochatiste sub acoperire

        (Citează)

    • Când ai vizibilitate e normal să ceri niște bani pentru reclamă, product placement. Dar sa ceri ceva de genul peste 10.000 de euro pentru o plasare de produs sau brand acum 7~8 ani e exagerat.

      Și să o arzi la evenimente cu discurs că faci din pasiune, că e pentru artă și asta contează… este ipocrizie.

      Oricine vrea promovare se gândește dacă își scoate măcar de x ori banii care îi dă pe influencer, blogger, vlogger, streamer. Cel mai corect e sistemul de afiliere, aduci vânzare și primești niște procente din ce ai generat.

        (Citează)

    • dan:
      Streameri de top? care top?
      Vad in lista streameri cu 50-60k followers dar ca de obicei cel ami de top nu apare in lista si anume Codin de la Creative Monkeyz, oare de ce? Ca are doar 200.000 followers pe Twitch, YT nu mai zic peste 1 milion si e cam pe primul loc in Romania la ani lumina de restul.

      Avand in vedere ca lipseste iraphaell….care are 2 milioane de subscriberi pe youtube: https://www.youtube.com/user/iRaphahell . Nu stiu cum se fac evaluarile.

        (Citează)

  4. Niciodata nu am inteles de ce se holbeaza lumea la altii cum se joaca sub o penibila scuza a entertainmentului. Pe vremea mea era la moda sa te joci tu si apoi sa discuti cu prietenii , nu o potentiala iluzie a enterntainmentului si socializarii online. Am un singur coleg la servici care se uita la asa ceva si e mega lache.
    O sa dau dau vina pe generatia de 2 lei.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus