un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 3 iunie 2020

3 Jun 2020  ·

ȘTIRI  ·

4 comentarii

  4 comentarii

 1. Pff, speram sa gasesc un Samsung S10e prin oferta de la emag, caut de vreo 2 luni, au disparut de peste tot, magazinele care il au, l-au pus la pret de S10 Plus.

    (Citează)

 2. Ce parere ai de cardul Libra | Radio Guerilla?

  https://www.librabank.ro/Persoane_fizice/Cardul_Radio_Guerrilla/441?utm_source=lbk_overlay&utm_medium=online&utm_term=banner&utm_content=banner&utm_campaign=cardradioguerrilla_overlay

  10% pare enorm, ar ajunge la cateva sute de lei pt o pereche de skiuri de la North Face Promenada, de exemplu

    (Citează)

  • Libra s-a poziționat ca bancă pentru IMM-uri și comerț online și Dragonul Roșu, acum scoate carduri pentru marele public… fac Guerilla?

   Reducerea e bună, că na, rămâi cu bani. Sunt mai mult localuri care de obicei au adaos mare, deci pot da 10% fără probleme, iar pentru client este un avantaj mare.

   Văd că acel card are un comision lunar de administrare de 9 lei, dar dacă treci des pe la acele localuri, mi se pare bună oferta lor.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus