un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 2 iunie 2020

2 Jun 2020  ·

ȘTIRI  ·

4 comentarii

 

  4 comentarii

 1. Nu ne-ai spus cea mai importanta stire: Deoarece camerele foto nu se mai vand, F64 vrea sa ne salveze de SARS Cov 2 si alti virusi si bacterii. Bonus – si de poluare si radiatii electromagnetice.

  https://www.f64.ro/mobework-purifier-v2-pro-negru/p?idsku=313704

  Singura problema pe care o vad e ca nu poti folosi telefonul cand ai chestia aia la gat pentru ca absoarbe radiatia telefonului. A, mai e una – produce CO2 cand descompune virusii !

    (Citează)

 2. Adi:
  Si care e cea mai importanta stire?

  Pai stirea este ca la cumpararea a doua bucati, al doilea este la jumatate de pret :))

    (Citează)

 3. Monitoarele Dell nu mai sunt ce au fost, s-a umplut netul de comentarii negative despre ramele prost asamblate, U2720Q este campion.

  Iar sa faci un monitor premium ca U2718Q si sa nu il faci flicker free pentru ca te-ai zgarcit sa ii controlezi luminozitatea cu PWM este jenant.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus