un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 19 iunie 2020

19 Jun 2020  ·

ȘTIRI  ·

20 comentarii

    20 comentarii

  1. De ce Huawei? DE CE? :(

      (Citează)

    • Ca sa poata baga un backdoor cum trebuie prin care sa fure date. Adica sa colecteze.

        (Citează)

    • Nea Giovani, la valoarea matale, stai sa plangi dupa telefoane de hashtag saraci? Mai intelegeam la iphone, dar asa…

      Iar vis a vis de mizeria cu opritul apei calde 84 de zile…astia sunt “nepotii” lu’ Firea, chiar ne mai miram?!

        (Citează)

  2. Ah, ce ma tenteaza un TOM FORD OUD WOOD …

      (Citează)

  3. Stau in Crangasi. M-au exasperat cu apa calda. Nu respecta anunturile….anunta lucrari pana la pe 18 de la 13 30 la ora 24……..ce sa vezi…azi pe 19…nema apa calda..

      (Citează)

  4. Reduceri pe finestore de 15% vineri, sambata si duminica cu codul: finestore15.

      (Citează)

  5. cu uipath imi arata si mie un exemplu CONCRET, REAL cu ce fac?
    nu fantezii cu roboti si abureli, cazuri reale.

      (Citează)

    • Daca cumva esti programator sa stii ca intrebarea ta este similara cu: Da ce faci cu Eclipse / Visual Studio? Aratati-mi ceva REAL!
      Daca nu esti programator sa stii ca intrebarea ta este similara cu: Da ce faci cu Excel? Ce mare smecherie stie sa faca softu asta?

      Descarca-l, incearca sau cauta niste exemple simple pe net, dar nu te astepta ca cineva sa iti arate chestiile complexe pe care le-au facut.

        (Citează)

    • Iti dau eu un exemplu. Compania la care lucram a apelat la uipath pentru a face un robot care sa aloce plati si sa faca compensari si alte mizerii pe financiar. Manual dura o gramada, cu multi oameni, sa fie facut ce face robotul peste noapte fara apa mancare si salariu(desi a costat ceva…)

        (Citează)

    • Mihai, cei de la UI Path fac automatizari ale unor procese pe care le executa un om manual. Modul in care fac asta este folosind machine learning si intelegand ce actiuni sunt executate pe un ecran. In termeni simpli, gandeste-te la acei algoritmi care inteleg ce vad intr-o poza. Ei bine, imagineaza-ti ca soft-ul lor sta in spatele acelei persoane, si intelege pasii pe care ii executa, iar apoi poate executa singur acei pasi, de milioane de ori pe zi daca e cazul.

      Dincolo de faptul ca aceasta tehnologie a creat o industrie care nu exista anterior (ex cum a facut Uber cu ride sharing), este posibil ca pe viitor sa nu fie folosita doar de clientii enterprise care executa aceste procese si platesc momentan mii de angajati, ci si de utilizatori obisnuiti precum noi.

      Cu alte cuvinte, orice actiune repetitiva executi pe calculator, daca poate fi automatizata, va fi de catre UIPath intr-un viitor apropiat.

      Cam asta e ideea, in termeni simpli, repet. :)

        (Citează)

    • Foarte bun exemplul cu excel, it struck a note with me, pt ca nu sunt programator, dar sunt excel-ist.

      Deci raspunsul la intrebarea “ce face uipath” este… pur si simplu TOT :-)))

      Probabil de aia e greu de dat un exemplu concret, pt ca fiecare instanta in care e folosit Uipath este diferita, exact la fel ca si la excel.

        (Citează)

  6. finestore15 pentru 15%

      (Citează)

  7. mersi boss, a mers!

    Adi:
    finestore15 pentru 15%

      (Citează)

  8. Ionutb:
    Stau in Crangasi. M-au exasperat cu apa calda. Nu respecta anunturile….anunta lucrari pana la pe 18 de la 13 30 la ora 24……..ce sa vezi…azi pe 19…nema apa calda..

    Asa ne-au tinut pe noi toata iarna in Aviatiei. “Zi mersi ca e vara acum”…

      (Citează)

  9. Fifa arata bine in trailer, dar asa e in fiecare an. Poate acum cu next generation o sa fie schimbari mai mari si in gameplay, nu doar mai multi spectatori in tribuna si jucatori cu transpiratie realista

      (Citează)

  10. UiPath a donat banii aia pentru Notre Dame?

      (Citează)

  11. Cyberpunk :x

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus