un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie și coronavirus și criză – 9 aprilie 2020

9 Apr 2020  ·

ȘTIRI  ·

20 comentarii

Coronavirus:

Criză:

    20 comentarii

  1. “eMAG descoperă că munca de acasă nu scade productivitatea.”
    Dar uita sa spuna ca nici nu mai livreaza comenzi.

    Exemplu: comanda plasata luni ora 17:01, produs pe stoc, mic (parfum), pana la momentul in care scriu inca nu a fost procesata comanda in depozit.
    Totusi parca nu e chiar misto cand toti lucreaza remote, nu? :)))

    Si in alta ordine de idei.. de cand comanda minima la emag pentru transport gratuit este 1500 lei? Si 15 lei pentru livrare prin curier..
    Mi se pare ca deja o dau in nesimtire.

      (Citează)

    • Am dat aseara comanda la emag, sub 200 de lei. Am platit 16 lei in plus si a venit in intervalul stabilit de mine. Tie daca nu iti convine poti comanda din alta parte..gen evomag, cel, etc

        (Citează)

    • @corny, parca la inceputul anului au modificat limitele pentru transport gratuit.
      Nu are legatura cu epidemia de Coronavirus.

      PS: intradevar cei de la Emag au devenit cei mai scumpi de pe piata daca iei in calcul costul total.

        (Citează)

    • Eu ieri dupa pranz am comandat cateva lucruri in valoare de 440 lei platiti cu cardul, iar azi dimineata am primit sms de la sameday ca vine comanda, ok din 11 lucruri vin doar 10, un silicat sa vina separat candva. Si nu am ales livrare urgenta sau planificata ci livrarea simpla de 10 lei, asta in bucuresti. Apropo au bagat azi masti de unica folosinta pe emag la 2.92 bucata, nu stiu cat de bun sau rau e pretul dar fata de alte preturi de care am auzit pare ok, am cumparat o cutie pe principiul ca e bine sa am acasa cine stie devin obligatorii

        (Citează)

  2. acuma sa nu te superi, dar tu daca ai avea pe mana o afacere ca emag, si subliniez cuvantul afacere, ti-ar conveni sa invarti soferii prin oras pt comenzi mici ? iti dai seama ca sunt oameni care comanda chestii de 10-20 de lei, caiete, becuri, servetele, normal ca oamenii apoi se plang ca afacerea prioritizeaza comenzile care o tin in picioare si platesc salarii

    eu am comandat o tableta. tot luni. am dat 20 de lei in plus same day delivery si a venit in 6 ore de la comanda

    acuma na hai sa traim toti ca in america dar daca se poate sa nu coste nimic, ca apoi ne plangem original ca la balcani

      (Citează)

    • eu dupa ce dau comnada, sun curierul din zona mea. stie ca daca vine intai la mine, are 50 de lei de bere.

        (Citează)

  3. La aia doi nu bag mana in foc ca au fost “vindecati”. Cel mai probabil teste facute cu picioarele. Adica exista o sansa mica de a te reinfecta. Dar aici coincidenta e mult prea mare.

      (Citează)

  4. La ajutorul de stat pentru Tarom si Blue Air, nu stiu ce sa zic. Am vazut ca sunt folosite avioanele acestor companii pentru transport marfa (pentru Covid19), nu doar la cala. Au scos scaunele si baga marfa direct in zona pasagerilor. Au motivat ca aceste avioane sunt romanesti, au piloti romani si nu prea pot fi deturnate de “alte interese”, acum cum se intampla prin alte parti cu firmele private de transport marfa. Am o senzatie ca avioanele comerciale pot zbura si repede, si pe distante mari (cele militare de transport nu prea). Ce-i drept, nu cu tonaj mare, dar mastile si combinezoanele nu cantaresc asa mult. In concluzie, statul trebuie sa pompeze banii in cele 2 companii si sa se foloseasca la maxim de serviciile lor. Evident, totul cu factura, sa nu zica aia de la UE ceva.

      (Citează)

  5. eMAG descopera si ca e mai bine sa investesti in firma de curierat SAMEDAY pe care o detii inainte sa le fie sparte serverele si furate datele clientilor?

    Trebuie sa fii tampit sa crezi ca un incendiu aflat la 35 de km distanta se resimte in asa hal in mijlocul Bucurestiului.

    Nici un fel de ajutor pentru TAROM si Blue Air. Statul sa le plateasca serviciile de transport si atat.

      (Citează)

  6.   (Citează)

  7. Alin:
    Am dat aseara comanda la emag, sub 200 de lei. Am platit 16 lei in plus si a venit in intervalul stabilit de mine.Tie daca nu iti convine poti comanda din alta parte..gen evomag, cel, etc

    Poate nu toti clientii emag sunt din Bucuresti?.. doohh?
    Si da, tocmai ca in ultimul timp am comandat tot mai putin de la emag. De aici si surpriza ca s-au nesimtit si mai mult.

      (Citează)

    • Sa se deie domle la toată lumea livrare gratuita. Sa aducă gratis de la București la Satu Mare un produs de 30 de lei, ca am dat 30 de lei pe el și oricum aveau drum curierii pe la mine.

        (Citează)

  8. Niciodată poziția de monopol a unei firme nu s-a translatat în preturi mai mici și servicii mai bune. Nu știu la ce va așteptați, de ce credeți mereu ca e bine sa susțineți doar o firma din piață în războiul cu celelalte. Credeți că dacă digi ar rămâne sigura pe piața, ati avea preturi mai mici și servicii mai bune? Asa și cu eMAG.

      (Citează)

  9. Costin:
    Sa se deie domle la toată lumea livrare gratuita. Sa aducă gratis de la București la Satu Mare un produs de 30 de lei, ca am dat 30 de lei pe el și oricum aveau drum curierii pe la mine.

    N-ai domne cu cine sa te intelegi.. aici la Radu s-o fi rasturnat caruta

      (Citează)

  10. Radu, te-ai jucat cu Nintendo Switch? E mișto? Aș vrea să-mi iau dar nu mă pricep la console (nici nu am tv).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus