un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Covid-19 a fost judecat și va fi executat

9 Apr 2020  ·

GÂNDURI  ·

22 comentarii

De Kenneth Copeland, care l-a găsit vinovat, a cerut să iasă din națiunea sa și a cerut… să vină imediat un vaccin. E de ascultat cu sunet.

Nu râdeți de om. Copeland este un tele-evanghelist celebru în SUA, face asta din 1967, are 500 de angajați și o avere considerabilă. Poate-l țineți minte dintr-un show al lui John Oliver de acum câțiva ani, în care era vorba despre cum cumpăra vile și avioane de milioane de dolari cu banii făcuți din donații și alte afaceri. Trebuie să recunosc că, pentru cei 83 de ani pe care-i are, se ține bine.

    22 comentarii

  1. Murica baby, Murica.

      (Citează)

  2. Asta e cea mai buna dovada ca Trump va fi reales. Astia sunt baza lui.

      (Citează)

    • clar. si aia de le tasnesc traznete din cur

        (Citează)

    • Sper ca nu e o noutate pentru tine faptul ca Kenneth Copeland e fan Trump si ca evanghelistii il sustin neconditionat, nu? Adica exista google, nu ai manca rahat sarcastic fara sa il folosesti inainte, nu?

        (Citează)

    • Giani Mucea:
      Sper ca nu e o noutate pentru tine faptul ca Kenneth Copeland e fan Trump si ca evanghelistii il sustin neconditionat, nu? Adica exista google, nu ai manca rahat sarcastic fara sa il folosesti inainte, nu?

      Nu, e doar partea ca esti bou si mai si semnalizezi.

      Uita-te pe google cu care te lauzi ca esti prieten si vezi cati oameni l-au votat pe Trump. Exact pe toti aia i-ai jignit mai sus, punandu-i in aceeasi categorie cu personajul asta. Asta unu.

      Doi. Trebuie sa fii extrem de ingust ca sa nu intelegi ca Trump a ridicat USA la un nivel la care nu a mai fost de 70 de ani.
      Dar e greu cand esti fan CNN, un al doilea Latrina3 varianta americana.

      3. Prefer unul ca asta de mai sus decat pe fratele Dani cu straiele lui aurite. Macar asta de mai sus vorbeste coerent si nu citeste din carti.

        (Citează)

    • Nu i-am pus in aceeasi categorie. Cand zic ca evanghelistii sunt baza lui, nu zic ca DOAR evanghelistii sunt baza. Mai sunt si alte categorii de idioti care l-au votat.

      Ai mai mancat rahat ca Trump ar fi facut chestii bune si prin alte articole, evident fara exemple. Ca plm, asa e republicanul. Prost.

      Nu ma uit la teveuri americane, relax. Parerea mea despre el se bazeaza exclusiv pe ce zice si face.

        (Citează)

  3. Apa, aerul și fraierul…dupa cum am invatat la geografie, cele 3 resurse inepuizabile.
    Cat timp prosti exista, se gasesc altii sa profite de pe urma lor

      (Citează)

  4. Avere estimata la 760 milioane $.

    PF Daniel asta viseaza sa se faca cand creste.

      (Citează)

  5. what the fuck did i just see ?

      (Citează)

  6. Report pentru abuz si inselaciune. Cu putin noroc ii vor inchide canalul.

      (Citează)

  7. Circar

      (Citează)

  8. Giani Mucea:
    Nu i-am pus in aceeasi categorie. Cand zic ca evanghelistii sunt baza lui, nu zic ca DOAR evanghelistii sunt baza. Mai sunt si alte categorii de idioti care l-au votat.

    Ai mai mancat rahat ca Trump ar fi facut chestii bune si prin alte articole, evident fara exemple. Ca plm, asa e republicanul. Prost.

    Nu ma uit la teveuri americane, relax. Parerea mea despre el se bazeaza exclusiv pe ce zice si face.

    Din nou esti bou facand afirmatii stupide, doar ca acum te bagi si mai mult in cacao facandu-i si pe restul la fel de idioti. Adica vreo cateva zeci de milioane de oameni. Toti sunt idioti, clar, toti sunt evanghelisti (habar nu ai ce inseamna asta oricu, dar in fine) si inca cativa, da, s-a facut numarul, daca zice unui Giani Mucea de pe internet!

    Acuma stiu, o sa te rezumi la atacuri la persoana si la mancat cacat prin comentarii, nu ai recunoaste ceva ce e dincolo de nivelul tau de limitare.
    Pentru asta ar trebui sa te uiti mai cu atentie la ce e in jur, sa vezi cati bani a adus Trump inapoi in America, sa te fi uitat un pic la dezbaterile din 2016 dintre el si Hillary ca sa intelegi un pic cum sta cu adevarat situatia si de ce l-a votat lumea dupa ce a plecat cu unul dintre cele mai mari deficite fata de un contracandidat la presedentie din istoria Americii.

    Dar pentru asta ar trebui sa iti scoti capul din cur si chiar sa recunosti ca esti prost.
    Si aici pe blog la nwRadu, la 15000 de km distanta de comentarii, nu prea ai cum.

    Asa ca stai jos si macane.

      (Citează)

    • Sa facem niste clarificari, ca republicanu’ nu stie sa citeasca:
      – evanghelisti sunt aia care il asculta pe nenea din clip;
      – am specificat clar ca nu toti votantii lui Trump sunt evanghelisti. Dar realitatea e ca o mare parte dintr-un grup de oi spalate pe creier de un con man, il sustin pana aproape de divinizare pe alt con man.

      Despre faptul ca am insultat zeci de milioane de oameni, tough shit. Daca-s prosti, o sa zic ca sunt prosti. Dar inteleg ca mintea neteda de republican nu isi da seama ca orice afirmatie generala (ex: votantii lui Trump sunt idioti) are si o nuanta implicita, dar care e dificil de explicat cand nu vrei sa te doara mana de la scris. Asa ca o explic: nu toti votantii lui Trump sunt idioti, eu i-as imparti asa:

      – evanghelisti, ca tot am inceput cu aia. Astia vor ca valorile lor “crestine” sa fie impuse societatii si l-au ales pe cel mai anticrestin om sa faca asta. Nu sunt idioti ca l-au ales, deocamdata Trump face ce spera ei. Sunt idioti ca sunt evanghelisti si sunt ipocriti mizerabili ca ignora cat de gunoi e Donald.
      – idiotii temporari. Asta e o categorie foarte mare, oricine e idiot din cand in cand. Spre exemplu eu, acum, ca pierd vremea explicand chestii evidente unui idiot permanent (discutam si de categoria asta curand). Astia s-au gandit ca “da dom’le, e businessman, a scris carti de facut deal-uri, sigur e mai bun decat Hillary”. Unii au iesit din idiotenie repede, cand a inceput trade war-ul. Altii cand si-a luat teapa de la Coreea de Nord. Altii la faza cu Rusia. Altii cand au vazut cum sapa una din institutiile cele mai importante – presa. Altii cand au vazut cum elimina tot oversight-ul. Altii cand au vazut cum si-a batut joc de raspunsul la coronavirus si si-au dat seama ca miile alea de americani au murit efectiv pentru ca Donald e incompetent. Etc.
      – idiotii permanenti. Astia sunt la fel ca aia de mai sus, dar mai lasi. E dureros sa nu ai dreptate. Unii oameni accepta durerea asta si isi reconfigureaza parerile, sa aiba dreptate in viitor. Altii, mai slabi, folosesc diferite tertipuri sa isi modifice realitatea pentru a nu fi nevoie sa sufere. Democratic hoax. Fake news. Deep state. Orice fapt poate fi ignorat daca stii cateva cuvinte de baza si esti suficient de jigodie.
      – aia anti PC sau anti-oameni-maro. Astia vor ceva si nu ii intereseaza cat costa. Vor sa nu ii zica Florica lui Vasile si vor sa nu mai vina oameni maro la ei in curte. Orice sacrificiu e acceptabil atata timp cat se intampla asta. Astia nu sunt idioti, Trump chiar e presedintele perfect din punctul asta de vedere.
      – aia superbogati. Nici astia nu sunt idioti. Au bani, vor sa nu plateasca taxe, aleg pe omul care le taie taxele. Makes sense. Bine, cand apare o criza si omul care le taie taxele o gestioneaza atat de bine ca se duce bursa unde s-au dus deja 17 mii de americani and counting, atunci poate ca se gandesc si ei ca data viitoare sa il puna pe unul care e si competent.

      Poate mai sunt si alte categorii. Rusii nu se pun, aia nu l-au votat direct. Extremistii nationalisti intra in categoria anti-oameni-maro. In orice caz, daca mai aflu chestii imi schimb parerea, ca nu sunt republican.

      Argumentul tau ca e bun pentru economie e o tampenie patentata. A adus bani inapoi taind taxele si crescand deficitul si cu toate astea a crescut economia doar marginal mai rapid decat Obama. Unemployment-ul era in scadere dinainte. Bursa crestea atat de bine si stabil incat a picat la prima suflare. Job-urile erau ata de bune incat 16 meleoane stau pe bara dintr-un foc. Si o sa mai bage 5 trilioane sa acopere si gaura asta, tot degeaba, ca o chestie pe care nu au invatat-o idiotii permanenti e asta: Trump se pricepe foarte bine sa piarda banii altora.

        (Citează)

    • Nu e nimeni idiot, tu esti idiot ptr ca judeci realitatea a zeci de milioane de oameni ptr ca asa vede creierul tau de mucea ca e reprezentat adevarul.
      Adevarul insa nu e nici ce vad eu (o parte) nici ce vezi tu din subzistenta ta cu pareri culese de pe internet, adevarul e masurat in cifre si fapte si e TRAIT de niste oameni pentru care, din fericire, parerea ta de cacat pansat de pe internet nu reprezinta nimic.

      Cu aia superbogati sunt absolut de acord.

      Acuma, ca sa intelegi cat de bou esti, nu sunt republican si nu sunt nici fan Trump.
      Consider ca ambele partide prezinta valori si au lucruri bune pentru americani.

      Dar tu da-i inainte cu republicanii. forza Steaua! ;)

        (Citează)

    • A, deci esti genul de idiot care se simte insultat in numele altora. Credeam ca asta e o buba pe creier a snowfleicsilor de extrema stanga, dar e interesant sa vad ca apare si in cazul idiotilor standard. Nu ar trebui sa ma mire asta, falsa echivalenta e o solutie confortabila cand nu vrei sa te gandesti prea mult la ceva. Decat sa incerci sa stabilesti nivelul de adevar al unor fapte citind mai multe surse (chiar si alea care nu iti plac), sa pui in balanta ce ai stabilit ca e adevarat si sa ajungi la o concluzie. mai lejer e sa o lasi balta si sa zici “da-i dreacu ba, toti sunt la fel”. Ai mai mult timp sa te uiti la reality tv si nici creierul nu te doare asa mult. Te inteleg.

      Normal ca judec realitatea a zeci de milioane. Am incercat sa o inteleg la modul sincer. N-am vazut nici unul care, bazat pe chestii reale, sa iasa din categoriile de mai sus. Ma doare-n p*la de ce traiesc ei. Ma doare-n p*la de sentimentele lor. Sentimentele nu schimba realitatea, dupa cum zicea un republican inteligent. Faptul ca se simt ei mai bine chiar daca presedintele lor isi bate joc de ei si de toate institutiile cu care intra in contact, nu ii face mai putin idioti.

      Daca ai cifre, ai ocazia sa le prezinti. Pot doar sa ma uit la ele, sa citesc in mai multe locuri pentru a stabili cat de reale sunt, si sa le accept ca si contraargumente daca sunt adevarate. Daca atarna destul de greu sa contrabalanseze mizeriile pe care le vad, o sa imi ajustez parerea. Daca n-ai, marș.

        (Citează)

  9. Corporatistul

    11/04/2020 la 3:17 PM

    Giani Mucea:
    A, deci esti genul de idiot care se simte insultat in numele altora. Credeam ca asta e o buba pe creier a snowfleicsilor de extrema stanga, dar e interesant sa vad ca apare si in cazul idiotilor standard. Nu ar trebui sa ma mire asta, falsa echivalenta e o solutie confortabila cand nu vrei sa te gandesti prea mult la ceva. Decat sa incerci sa stabilesti nivelul de adevar al unor fapte citind mai multe surse (chiar si alea care nu iti plac), sa pui in balanta ce ai stabilit ca e adevarat si sa ajungi la o concluzie. mai lejer e sa o lasi balta si sa zici “da-i dreacu ba, toti sunt la fel”. Ai mai mult timp sa te uiti la reality tv si nici creierul nu te doare asa mult. Te inteleg.

    Normal ca judec realitatea a zeci de milioane. Am incercat sa o inteleg la modul sincer. N-am vazut nici unul care, bazat pe chestii reale, sa iasa din categoriile de mai sus. Ma doare-n p*la de ce traiesc ei. Ma doare-n p*la de sentimentele lor. Sentimentele nu schimba realitatea, dupa cum zicea un republican inteligent. Faptul ca se simt ei mai bine chiar daca presedintele lor isi bate joc de ei si de toate institutiile cu care intra in contact, nu ii face mai putin idioti.

    Daca ai cifre, ai ocazia sa le prezinti. Pot doar sa ma uit la ele, sa citesc in mai multe locuri pentru a stabili cat de reale sunt, si sa le accept ca si contraargumente daca sunt adevarate. Daca atarna destul de greu sa contrabalanseze mizeriile pe care le vad, o sa imi ajustez parerea. Daca n-ai, marș.

    E ok baietel, nu e problema, nici tu nu mai stii care, cine, unde e.

    “genul de idiot care e insultat in numele altora”? asta e de noaptea mintii si profund stupida din atatea motive ca ma doare mana sa iti scriu.

    Te doare-n p#a, da, dar esti indeajuns de gogonel incat sa te iriti cu randuri kilometrice cand iti da cineva peste bot ca esti prost, si asta pentru ceva ce nici macar nu poti intelege.

    O durea?

    Te contrazic cifrele si multe altele. Dar tu NU esti genul de om care are nevoie de cifre si surse (pentru ca s-ar fi derulat altfel discutia asta daca erai genul – sau ai fi pornit discutia asta mult mai pregatit) tu esti genul de maimuta care intrepreteaza ce se intampla in jur prin propriile lui lentile unse cu cacat si apoi se intreaba de ce miros americanii urat.

    Cola?

      (Citează)

    • Vorbesti de cifre, dar continui sa mananci rahat in schimb. Deci n-ai, deci iti place sa mananci rahat.
      Cool.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus