un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie și coronavirus și criză – 26 martie 2020

26 Mar 2020  ·

ȘTIRI  ·

17 comentarii

Noul iPad Pro se rupe destul de ușor. Și vechiul Pro avea aceeași problemă.

Coronavirus:

Criză:

    17 comentarii

  1. Declaratiile pe proprie raspundere se pot scrie de mana. E mai simplu asa.

      (Citează)

    • In locul guvernului as face scrisul declaratiilor de mana obligatoriu, fara posibilitatea de a le printa sau de a le afisa pe telefon.

        (Citează)

    • Eventual cumperi indigo si scrii mai multe deodata, mai putin orele si data.

        (Citează)

  2. Ia sa inceapa statul sa taie din salariile de mii de eur ale bugetarilor frecatori de menta de prin administratiilr locale samd inainte sa ne roage sa platim taxele. Nu au bani sa dea salarii?
    Adica toata economia este in somaj tehnic, concedii fara plata sau concedieri colective (prin telefon mai nou) iar ei nu iau nicio masura ptr amantele si rudele lor angajate prin tot sectorul bugetar?
    F**** in g*** de idioti.

      (Citează)

  3. Ar trebui sa fiu socat ca americanii au incredere maxima in Trump, dar nu mai sunt socat de nimic.
    Pana acum cativa ani aveam o parere foarte buna despre natia aia. Am vizitat multe state, am intalnit multi oameni. Sigur, mai dadeam de cate un idiot ultrareligios, dar marea majoritate erau (pareau) oameni inteligenti, pragmatici, a caror singura problema era ca nu prea vazusera si altceva decat US. Si aia care mai vedeau altceva, deja gandeau altfel.
    Nu stiu daca s-au schimbat oamenii intre timp sau era doar un strat de normalitate peste un miez de completely fucking retarded, dar nu pot sa zic decat “Go Trump 2020!”. Il merita.

      (Citează)

    • Ai luat în considerare posibilitatea ca în ecuația asta nu americanii să fie ăia proști?

        (Citează)

    • Da, m-am gandit putin pentru ca in general imi pun la indoiala parerile. Dar dovezile sunt destul de clare ca, cel putin din punctul asta de vedere, americanii sunt idioti.

        (Citează)

    • nu, e altceva aici
      in toate tarile a crescut increderea in stat/ institutii, si la noi si chiar si in italia
      nu mai am linkul acum

      in situatii de criza, lumea are nevoie sa creada ca cei de la butoane au lucrurile sub control
      irational dar folositor – ca religia :-)

        (Citează)

    • Disagree la partea cu “e folositor sa ai incredere in cineva care nu iti urmareste interesul si habar n-are ce face”. Agree la partea cu irational, asta ziceam si eu.
      Sunt o cativa oameni in US care sunt fie experti fie controleaza situatia. In aia e normal sa ai incredere.

        (Citează)

  4. Mi-am depus declaratia online, evident formularul era facut praf si nu copia informatiile dintr-o casuta in alta, a trebuit sa le copiez eu de mana adrese si sume.

    Pun codul CAEN de activitate pe care o prestez – consultanta, iar dobitocul de formular nu se inchide fara sa pun sumele de la veniturile din pescuit si agricultura.

    De asemenea nu calcula bonificatia pentru platit in avans diversele sume, desi la TV unii din PSD papau considerabil de mult rahat cu aceasta promisiune, iar rubricile respective erau trecute in formular.

    Am ceva sute de lei, poate peste 1000, ramasi platiti in plus din ani trecuti. Contul meu online nu stie si nu arata ce am de platit dupa deducerea bonificatiei si a acestor sume excedentare.

    Nu conteaza ca scrie SONY pe senzorul foto, e facut cu echipament Nikon de fapt, intre cele 2 companii existand contract de barter.

      (Citează)

  5. E o mare vrajeala treaba cu “testam toti bucurestenii”. Cum nu le-o fi rusine sa minta in halul asta?! Ei nu sunt in stare sa testeze cateva sute de medici care lucreaza sub un stres enorm, in pericol constant de contaminare, si vorbesc ca vor testa 3 milioane de oameni!

      (Citează)

  6. Este nevoie de bani sa se poata platii pensiile speciale !

      (Citează)

  7. Ministrul sanatatii tocmai si-a dat demisia, dupa ce aseara anuntase dementa aia cu planul lui de a testa toti bucurestenii.

    Mie mi se pare destul de clar ca au pierdul controlul – acolo la butoane sunt niste incompetenti si niste spagari care nu au cum sa reziste la presiunea extrema la care sunt supusi zilele astea. Vezi si cazul managerului de la spitalul din Suceava, care a luat niste decizii absolut demente. Plus toti medicii aia care s-au inghesuit la coada la testare, nu i-a trecut unuia prin cap sa stea la 2 metri unul de altul daca tot sunt nevoiti sa stea la coada – vorbim de cadre medicale, da?

    My friends, mie mi se pare ca oficial tara este in haos – daca ma puteti contrazice va rog sa o faceti, poate exagerez eu.

    Hai Radule cu UPS-ul ala pentru frigider :-))

      (Citează)

  8. Giani Mucea:
    In locul guvernului as face scrisul declaratiilor de mana obligatoriu, fara posibilitatea de a le printa sau de a le afisa pe telefon.

    Eu mi-am scris-o ieri de mana si nu intelegeam nici eu exact ce am scris, avand in vedere ca in ultimii 20 si ceva de ani nu am scris de mana decat ca sa-mi iau notite pentru mine insumi. De azi am trecut la versiunea printata.

      (Citează)

  9. O aeronavă cu echipamente militare a aterizat pe Otopeni.

    Vezi ca dai palpitatii la oameni.

    sunt echipamente medicale, nu militare;
    aeronava era militara

      (Citează)

  10. N-am înțeles cum se împacă știrea că “a new study from Italian researchers suggests that the SARS-CoV-2 coronavirus, which is the cause of the COVID-19 disease currently causing a global health crisis, is relatively slow to mutate” cu trecerea virusului de la lilieci la oameni și apoi cu formele mai hard sau light, în funcție de țară.
    Păi e “slow to mutate” sau nu?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus