un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 27 ianuarie 2020

27 Jan 2020  ·

ȘTIRI  ·

16 comentarii

US Space Force are logo. Mulți l-au comparat cu cel din Star Trek, după ce unul dintre actorii primului serial a zis asta. Bănuiesc că Takkei nu știa că logo-ul acela este o rachetă stilizată, utilizată de Air Force Space Command încă din 1982 și găsit pe Space and Missile Center încă din 1961. Dar na, seamănă cu logo-ul Starfleet, sigur l-au copiat de acolo!

Seal of the United States Space Force.svg
By United States Space Force
( Vectorization: Adelsheim) – @realDonaldTrump, Public Domain, Link

Starfleet command emblem.png
Fair use, Link

Air Force Space Command.png
By United States Air Force (User:Pmsyyz converted from JPEG to PNG and added transparency) – http://www.af.mil/shared/media/ggallery/hires/AFG-060622-001.jpg, Public Domain, Link

Space and Missile Systems Center.png
By United States Air Force (User:Pmsyyz converted JPEG to PNG, resized to 1000px wide, converted to indexed color) – http://www.af.mil/shared/media/ggallery/hires/AFG-060622-005.jpg, Public Domain, Link

    16 comentarii

  1. Exista un producator de bere artizanala care avea in trecut abonamente in care oferea six pack-uri si chiar bere la draft (se dadea draft in custodie si ti se inlocuia butoiul cand ramaneai fara)

    Ce imi plac pionierii asta care se avanta in a declara ca ei sunt PRIMII care au facut ceva

      (Citează)

  2. Nu se știe dacă la precomenzile de S20+ SI Ultra we vor da Galaxy buds si in Romania. Campaniile de precomenzi sunt diferite în funcție de țară.

      (Citează)

  3. Misto asta cu guvernul comunist rus

      (Citează)

  4. Alex:
    Exista un producator de bere artizanala care avea in trecut abonamente in care oferea six pack-uri si chiar bere la draft (se dadea draft in custodie si ti se inlocuia butoiul cand ramaneai fara)

    Ce imi plac pionierii asta care se avanta in a declara ca ei sunt PRIMII care au facut ceva

    Adevarul este ca la 20 de lei berea cred ca o a fie foarte ocupati cu cele 20 de comenzi pe luna.

      (Citează)

  5. Ca sa nu mai zicem ca oricand poti comanda on-line de la Berero.ro, CraftBeer.ro sau BeerAcademy.ro si iti comanzi ce vrei tu, nu ce au ales altii pentru tine :) .

      (Citează)

  6. ST: TOS a fost lansat in ’66. Doar asa, ca chestie :)

      (Citează)

  7. Comentariu tangential celui cu abonamentul la bere: am baut aseara cea mai buna bere romaneasca de pana acum, care a ajuns direct pe locul 2 all time: Oriel Quadrupel Belize Rum BA. Recomand. Saptamana asta incerc si varianta Laphroaig.

      (Citează)

  8. Giani Mucea:
    Comentariu tangential celui cu abonamentul la bere: am baut aseara cea mai buna bere romaneasca de pana acum, care a ajuns direct pe locul 2 all time: Oriel Quadrupel Belize Rum BA. Recomand. Saptamana asta incerc si varianta Laphroaig.

    Poti incerca si seria Never Over de la Hop Hooligans sau Black Pot de la Wicked Barrel & Bereta .

      (Citează)

  9. Pe lângă: The Beer Institute a lansat abonamentul de bere artizanală. Primești lunar beri artizanale și povestea lor.

    la asta lucra Bogdan Mugescu de acu vreo 2 ani? Lada aia de lemn din poza de prezentare imi pare foarte cunoscuta, parca dintr-un teaser.

      (Citează)

  10. Nu e nimic nou in treaba cu berea. beery.ro o face de prin 2017-2018, dar cu bere internationala. Am luat de cateva ori si chiar mi-a placut selectia lor. Berea “craft” romaneasca in mare parte se prea vrea cu pretentii si nu le iese mai deloc. Nu-mi dau seama ce anume aduc nou The Beer Institute. Nu, nu ma intereseaza povestea lor, si probabil pe multi la fel.

      (Citează)

  11. eu as vrea un abonament de 4 vinuri pe luna :)

    in loc de unvinpezi.ro sa fie oladadevinpeluna.ro

      (Citează)

  12. nwradu:
    La S10 au dat.

    In Romania au dat doar la primele 2000 de persoane inscrise in campanie. Posibil sa procedeze la fel si la precomenzile de S20.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus