un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 22 ianuarie 2020

22 Jan 2020  ·

ȘTIRI  ·

15 comentarii

    15 comentarii

  1. Cred ca e pagina de info pt S10 Lite si Note 10 Lite

      (Citează)

  2. Oarecum offtopic, stirea cu Netflix a fost preluata absolut stupid de News.ro, care da doar numerele pentru cresterea numarului de abonati, fara sa spuna nimic de numarul total si, si mai stupid, de biziday, care spune, senin, ca Netflix are 8.79 milioane de abonati. In realitate are 167 milioane si a crescut anul trecut cu 8.79 mil…

      (Citează)

    • În plus, Netflix a modificat algoritmul. Titlu văzut nu mai înseamnă că ai văzut 70% din el, ci doar 2 minute, indiferent de lungimea unui episod/film.

        (Citează)

  3. Am vrut sa votez pentru rover. Nu am gasit optiunea “Dani Mocanu”.

      (Citează)

  4. Eu speram la un Roavy McRoverface

      (Citează)

  5. Youtube TV poate fi folosit si in Europa, sau e doar un serviciu pentru state? Ca la o citire pe diagonala pare a fi doar pentru state. Nu de alta, dar chiar m-ar ajuta o aplciatie functionala de streaming IPTV pentru smart tv (gen app de Android), pentru ca unde stau nu am cablu, iar pe satelit se vede prost. Aia a lui Digi se pare ca nu merge pentru asa ceva ci doar pe telefon/tableta…

      (Citează)

    • Doar in US din cate vad(te intreaba de zip code din prima) si costa 50$/luna.

      Am reusit sa vad despre ce e vorba cu VPN si sincer arata decent. Oricum selectia de content e mult mai buna decat ce vezi la noi si pare a fi facut in jurul ideii de content, nu de program.

      De ex. are o categorie de filme, unde vezi ce filme urmeaza sa fie si poti sa pui remindere sa te uiti la ele, sau poti activa functia de DVR si te uiti cand ai tu chef.

        (Citează)

    • @BipBip, la Digi Online poti sa faci cast de pe un telefon pe un dispozitiv Chromecast. Dar aplicatia functioneaza numai in Romania, nu sin in celelalte tari din Europa.

        (Citează)

  6. .. ette bre .. știu că matale îți place chestiile astea : http://www.righto.com/2020/01/inside-digital-clock-from-soyuz.html

      (Citează)

  7. .. *îți plac .. sorry, autocorrect-ul .. 😟

      (Citează)

  8. Atunci pui VPN de Romania. Poți să ți-l faci cu 10$/an

    Andrei G:
    @BipBip, la Digi Online poti sa faci cast de pe un telefon pe un dispozitiv Chromecast. Dar aplicatia functioneaza numai in Romania, nu sin in celelalte tari din Europa.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus