un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 10 ianuarie 2020

10 Jan 2020  ·

ȘTIRI  ·

4 comentarii

  4 comentarii

 1. -Idiotii din intreaga lume: Ha ha, ii explodeaza rachetele lui Musk.
  – Modelul de business HP e stupid cand exista Ecotank.

    (Citează)

  • Ecotank chiar e tare. Am printat sute de pagini cu o imprimanta Epson pe care o am la teste si nu s-a miscat nivelul de cerneala. Un utilizator casnic cred ca poate sa stea linistit cativa ani fara sa fie nevoie sa reumple rezervorul.

     (Citează)

  • Giani Mucea:
   -Idiotii din intreaga lume: Ha ha, ii explodeaza rachetele lui Musk.
   – Modelul de business HP e stupid cand exista Ecotank.

   Mai ales românașii să spună asta.
   :-))

     (Citează)

 2. “Lovitură de teatru la Teheran. Ayatollahul acuză compania Ukrainian Airlines că avionul lor Boeing 737-800 le-ar fi lovit o rachetă antiaeriană imediat după decolare şi solicită scuze şi despăgubiri. Iranienii spun că Boeingul ar fi intrat în plin, fără să ferească deloc racheta, pilotul fiind etichetat drept un terorist sadic: “Dacă în rachetă ar fi fost pasageri?” a întrebat retoric ayatollahul.

  După prima rachetă lovită, Boeingul ar fi virat brusc, după care ar fi urmărit altă rachetă, a doborât-o şi pe-aia, apoi pilotul a pierdut controlul din cauza unei erori de pilotaj, care a provocat prăbuşirea, susţin surse oficiale din Teheran.”

  sursa: timesnewroman.ro

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus