un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Seriale de comedie: Avenue 5 (HBO) și Medical Police (Netflix)

24 Jan 2020  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

14 comentarii

Avenue 5 este un nou serial de comedie pe HBO, cu episoade de 30 de minute. Poantele sunt rapide și uneori cam prostești, în stilul Brooklyn Nine-Nine de pe netflix, un serial la care sper că vă uitați pentru că este foarte amuzant.

Povestea din Avenue 5 este următoarea: o navă spaÈ›ială de mari dimensiuni, care făcea o croazieră prin sistemul solar, întâmpină o “mică” problemă. Un bug îi face să devieze de la traiectorie, ceea ce înseamnă că voiajul lor nu va mai dura 8 săptămâni, ci 3 ani.

Hugh Laurie, care l-a jucat atât de bine pe doctorul House, joacă aici rolul căpitanului de navă. Are același caracter sarcastic din House, care merge bine de tot și în comedie. Mai avem la bord proprietarul drogat al companiei, diverși pasageri cu problemele lor și echipajul complet nepregătit pentru ceea ce li se întâmplă.

De asemenea, după ce am jucat în Silicon Valley, acum joc și în Avenue 5, după cum se observă în imaginea următoare.

Pe Netflix este Medical Police, care-i un serial cu poante în acelaÈ™i stil, poate chiar mult mai “silly” sau puerile sau cum vreÈ›i să le spuneÈ›i, care face È™i miÈ™to de o mulÈ›ime de cliÈ™ee din seriale precum CSI.

Este cu doi medici care pleacă pe urmele unui virus nasol și este un fel de parodie, mai degrabă, la o mulțime de alte seriale contemporane în care o echipă de specialiști salvează în 2 zile planeta.

Se duce undeva între umor și facepalm când vezi ce fel de glume are, dar pentru relaxare și câteva zâmbete este mai mult decât suficient.

    14 comentarii

  1. Ai mai slăbit din ce vad pentru rolul din serial sau sunt doar efecte speciale?

      (Citează)

  2. Avenue 5 e facut de tipul care a scris la Veep, deci am asteptari mari, ca Veep a fost genial
    Deocamdata primul episod Av 5 a fost de incalzire, vedem ce urmeaza.

      (Citează)

  3. Nu e comedie, dar Star Trek Picard e pe Amazon Prime si merita vazut.

      (Citează)

    • A apărut ?

        (Citează)

    • Ieri dimineata era deja pe PrimeVideo.

      Nu stiu daca CBS All Access merge la noi in tara, dar sa dai si acolo 10$ e cam mult.

        (Citează)

    • Vazut Picard. Il asteptam dar nu aveam mari sperante ca va fi ceva bun. Si nu e. E un serial in acelasi ton ca toate productiile actuale: cgi cat cuprinde si poveste zero. Cei care au apreciat noul serial sunt aceeasi care zic ca Discovery e un serial foarte bun cand nu cred ca exista mizerie mai mare decat ala, deci iti poti da seama de nivelul de inteligenta.

        (Citează)

    • Discovery e un serial foarte bun. Picard pare mult mai bun.

        (Citează)

    • Vazui si eu primul Picard, mi s-a parut promitator, dar cred ca o sa iau o pauza sa se mai adune niste episoade, ca vorba aia suntem in 2020 :-)

      ST Discovery a fost cam meh, dupa mine, dar bineinteles m-am uitat.

        (Citează)

    • Dorin:
      Cei care au apreciat noul serial sunt aceeasi care zic ca Discovery e un serial foarte bun cand nu cred ca exista mizerie mai mare decat ala, deci iti poti da seama de nivelul de inteligenta.

      Dorine e chestie de gusturi… Adică… dacă mie nu îmi place nevastă-ta… oi fi prost?? Zic să te mai gândeÈ™ti cu verdictele astea.

        (Citează)

  4. NDA-ul nu ma lasa sa spun prea multe, dar nu judecati Avenue5 dupa primele episoade, devine mai bun dupa primele 2-3

      (Citează)

  5. Medical Police este o mizerie crunta. Nu va pierdeti timpul!

      (Citează)

  6. Gaelex:
    Vezi ca subtitrarile in romana la HBO si Netflix, mai ales Netflix, au avut de suferit in ultima vreme.

    Nu lucrez la HBO sau Netflix, lucrez la serial.

      (Citează)

  7. Tare asta… Să te plângi că un serial Science Fiction foloseÈ™te Computer Generated Images (care era alternativa???) È™i să pui în discuÈ›ie nivelul de inteligență al altora…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus