un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Știri despre tehnologie – 2 decembrie 2019

2 Dec 2019  ·

ȘTIRI  ·

26 comentarii

  26 comentarii

 1. “eu nu inteleg” – sa zicem – cum gandesc astia de la emag pardon fashiondays campaniile.
  boss, tocmai ai avut bf, si alte inca 10 campanii cu reduceri.

  Baaa, se termina banii la oameni!!
  asta sa nu incepem iar povestea cu “reducerile” voastre

    (Citează)

  • Cand toate produsele sunt la oferta nici un produs nu este la oferta.

     (Citează)

  • Citat din Adrian Severin? :D

     (Citează)

  • @Mihai: pe 1 decembrie au intrat salariile, plus că mulți au făcut retururi de BF și acum își cumpără altceva cu banii de atunci, plus luna cadourilor șamd.
   Am mai zis cu altă ocazie: eMAG într-o lună normală, aproximativ 50.000 de comenzi/zi. eMAG în luna decembrie, aproximativ 100.000 comenzi/zi.

   Uită-te și pe stradă, de acum și până în ianuarie vor fi mega aglomerate mallurile. Sunt mulți bani în țară. Problema este că nu sunt distribuiți uniform, avem mulți oameni cu bani și mulți oameni săraci, dar lipsește o clasă intermediară.

     (Citează)

 2. Salutare! Radu, tu sigur esti in tema cu asta, imi poti spune si mie, te rog, daca Hulu poate fi accesat din România (Nu ma intereseaza cu VPN sau alte soluții de genul, as vrea sa vad Hulu pe smart tv, la fel ca si Netflix).
  Multumesc

    (Citează)

 3. FBI: Maruta si Capatos, cei mai influenti romani in viata.

    (Citează)

 4. Btw, daca vrea careva un sous vide, are Anova reducere la modelul Pro.

    (Citează)

  • Nu merită Pro dacă nu ai restaurant sau familie mare. Eu am modelul Mini, l-am luat cu 69 euro în jurul Crăciunului anul trecut.

     (Citează)

  • De acord ca e cam overkill, dar prefer lucrurile mai bine facute, noi gatim destul de des chestii destul de mari si multa carne, mai vin oameni in vizita si diferenta de pret nu e chiar asa mare amortizata pe durata de viata.
   In plus cine stie, poate deschid un restaurant peste cativa ani.

     (Citează)

 5. Dupa China, mai lipseste ca Rusia sa interzica publicarea de fake news. Probabil ca difera definitia notiunii: la ei fake news inseamna tot ce nu e aprobat de partidul de guvernamant

    (Citează)

 6. Giani Mucea:
  Pai si pe Smart TV cu VPN care ar fi problema?

  Salutare! Pentru VPN pe smart TV cred ca trebuie setat prin router. Nu am vazut aplicații VPN pentru TV. Din pacate, nu am un router foarte performant – am doar varianta standard data de Telekom.

    (Citează)

  • Salut. Inteleg, eu folosesc Kodi si exista aplicatii pentru VPN. Am presupus ca exista si pentru smart tv.

     (Citează)

 7. salarii pe 1 decembrie?? ba baiatu….

  hai ba cititori dati cu batu care luati salariu pe 1, chiar sunt curios.

  nwradu:
  @Mihai: pe 1 decembrie au intrat salariile, plus că mulți au făcut retururi de BF și acum își cumpără altceva cu banii de atunci, plus luna cadourilor șamd.
  Am mai zis cu altă ocazie: eMAG într-o lună normală, aproximativ 50.000 de comenzi/zi. eMAG în luna decembrie, aproximativ 100.000 comenzi/zi.

  Uită-te și pe stradă, de acum și până în ianuarie vor fi mega aglomerate mallurile. Sunt mulți bani în țară. Problema este că nu sunt distribuiți uniform, avem mulți oameni cu bani și mulți oameni săraci, dar lipsește o clasă intermediară.

    (Citează)

  • Pe 1 decembrie nu, ca a fost duminica si oricum era zi libera, dar cam in perioada asta intra. Ori pe 2 decembrie, cum e cazul meu, ori pe 29 octombrie, in cazul unor prieteni.

     (Citează)

  • ING dă salariile în ultima zi din lună, deci s-ar încadra (asta fiind soția mea). Eu am luat așa până acum 2 ani unde lucram înainte. Sunt sigur că mai sunt și alții.

     (Citează)

  • Și eu luam salariul în ultima zi a lunii. Matilda îl ia tot în ultima zi a lunii sau în vinerea dinainte, dacă pică în weekend respectiva zi.

   Tu când îl iei, Mihai original poster?

     (Citează)

 8. Si ce putem sa facem cu avertizarea fbi ? A, sa fim atenti. Aha, la ce sa fim atenti, e vreun bec care se aprinde cand e cineva pe fir sau cum? Avem opțiune sa dezactivam camera / microfonul ? De fapt ce face fbi, doar confirma ce se știa despre securitatea smart tv urilor.

    (Citează)

  • Camera se poate dezactiva usor in cazul televizoarelor, fara prea multe cunostinte tehnice. Trebuie doar sa poti sa iti dai seama care e camera pe televizor si sa o lipesti cu banda izoliera.

     (Citează)

  • De fapt, îți atrag atenția să nu instalezi orice aplicație găsești prin store și să fii atent la securitatea rețelei tale. nu vrei un malware sau ransomware pe televizor, că e greu să scapi de el.

   De cameră sau microfon nu contează. Puține televizoare mai au cameră video (mai e vreunul, de fapt?), iar de ascultat nu stau hackerii din pakistan să te asculte în casă.

     (Citează)

 9. Skyler:
  Camera se poate dezactiva usor in cazul televizoarelor, fara prea multe cunostinte tehnice. Trebuie doar sa poti sa iti dai seama care e camera pe televizor si sa o lipesti cu banda izoliera.

  Cred ca nu avem proprietatea termenilor. Sa o acoperi cu banda nu inseamna sa o dezactivezi. Cu microfonul ce faci ? Chiar e ok să accepti ca trebuie sa umblii cu scotch pe televizor ca sa nu se uite cineva la fi-ta dezbrăcată ?

    (Citează)

  • Exista 3 optiuni pentru a dezactiva camera aia, daca nu vrei scotch pe televizor.
   1. Desfaci televizorul si o scoti cu un patent
   2. Deconectezi televizorul de la orice retea de internet
   3. Cumperi televizor fara camera si microfon

   Toate merg si in cazul microfonului, 100%.

     (Citează)

 10. În 10, alți tovarăși pe 15.
  Mna myth busted la mine, mai greșesc și eu

  nwradu:
  Și eu luam salariul în ultima zi a lunii. Matilda îl ia tot în ultima zi a lunii sau în vinerea dinainte, dacă pică în weekend respectiva zi.

  Tu când îl iei, Mihai original poster?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus