un blog de Radu Dumitru

Oferte bune de decembrie, plus ghid de whisky, gin și alte băuturi fine. Robotesc și la canalul meu de YouTube, orice Subscribe ajută.

Știri despre tehnologie – 19 noiembrie 2019

19 Nov 2019  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

  6 comentarii

 1. Fashion days mai face profit dacă iar au promoții??
  Ca doar ce s a terminat cu bf
  .
  .
  .
  (rant desigur)

    (Citează)

 2. Disney+ s-a lansat doar in 3 tari, dintre care una este Olanda. Ma asteptam sa intre in Marea Britanie, Irlanda, (unde intra toti in Europa) poate Germania, dar… Olanda. Pe ce criteriu or fi ales Olanda?

  The Disney+ video streaming service launched this week, on November 12. The service, although being available only in the US, Canada, and the Netherlands, has already amassed more than 10 million customers in its first 24 hours.

    (Citează)

 3. Statul își face furnizor de gaze și energie.

  E profund gresit. Lasa sa isi faca privatii cartel, ca dupa liberalizare sa jupuie in ultimul hal clientii rezidentiali, IMM-urile si restul. Asa zici tu ca e bine, neica.

    (Citează)

  • Dar ce, statul român e manager bun la ceva? CFR? Poșta română? Hidroelectrica? Radet? Dă-mi un exemplu de succes pe care se bazează încrederea în capacitatea statului de a face să funcționeze asta.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus