un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 19 noiembrie 2019

19 Nov 2019  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

  6 comentarii

 1. Fashion days mai face profit dacă iar au promoții??
  Ca doar ce s a terminat cu bf
  .
  .
  .
  (rant desigur)

    (Citează)

 2. Disney+ s-a lansat doar in 3 tari, dintre care una este Olanda. Ma asteptam sa intre in Marea Britanie, Irlanda, (unde intra toti in Europa) poate Germania, dar… Olanda. Pe ce criteriu or fi ales Olanda?

  The Disney+ video streaming service launched this week, on November 12. The service, although being available only in the US, Canada, and the Netherlands, has already amassed more than 10 million customers in its first 24 hours.

    (Citează)

 3. Statul își face furnizor de gaze și energie.

  E profund gresit. Lasa sa isi faca privatii cartel, ca dupa liberalizare sa jupuie in ultimul hal clientii rezidentiali, IMM-urile si restul. Asa zici tu ca e bine, neica.

    (Citează)

  • Dar ce, statul român e manager bun la ceva? CFR? Poșta română? Hidroelectrica? Radet? Dă-mi un exemplu de succes pe care se bazează încrederea în capacitatea statului de a face să funcționeze asta.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus