un blog de Radu Dumitru

Robotesc și la canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Prima dezbatere electorală are loc în seara aceasta

7 Nov 2019  ·

GÂNDURI  ·

15 comentarii

Hai că avem una și probabil va fi unica dezbatere electorală înainte de alegerile de duminică. Dezbaterea are loc la ora 20:30 Europa FM și va fi transmisă la radio și desigur pe internet audio, pe site, și probabil video, prin YouTube.

EuropaFM a tot trimis invitații în ultimele săptămâni primilor 6 candidați din sondaje și, după multe răspunsuri incerte, au decis să-i someze să vină la dezbatere, un fel de public shaming, pe ideea că ei o vor ține cu cine se prezintă. Dan Barna înțeleg că a confirmat prezența. Dăncilă și Iohannis încearcă să afle întâi dacă celălalt vine la dezbatere. În fine, vedem cine s-o prezenta.

Urmăriți-o astfel:

Am pus și eu mai jos embed-ul din YouTube. Intenționez să mă uit, putem să o dezbatem aici sau pe Twitter, vedem ce-o fi.

  15 comentarii

 1. Transmisie alb-negru, presupun.
  Așa de insipidă a fost campania electorală.

    (Citează)

  • Cam ilegal, cam insuficient, cam târziu și cam blocat site-ul…

     (Citează)

  • De ce nu a fost transmis de Digi24 sau TVR ?
   In felul asta multi romani au fost privați de informații care i-ar fi ajutat sa isi faca o parere mai buna despre candidați. CTP de ce nu a cerut transmisia pe Digi24 ?

   In felul asta Televiziunile au coalizat cu Iohannis si Dancila care ar fi fost depunctati de pensionari care isi iau informatiile doar de la TV.

     (Citează)

 2. Mi-a placut Barna, a confirmat ce asteptam de la el.

  Paleologu e prea incantat de sine si are iluzia ca avem timp de vorba lunga si stufoasa.

  Nu m-am asteptat, dar mi-a placut Kelemen Hunor. Lucid, suficient de realist, util. “Nu poţi să ai o armată performantă dacă ţara se goleşte”.

  De ce nimeni din PSD nu a transmis sentimentul asta de urgenta, daca erau asa nationalisti? Erau prea preocupati cu pupatul lui Dragnea?

  Viorica si Iohannis au lipsit. Perioada concediillor obligatorii, ce sa faci.

    (Citează)

 3. Alții fac taxiuri zburătoare sau se gândesc la colonizarea planetei Marte. La noi, în anul de grație 2019, Paleologu vrea consultare publică dacă România să rămână republică sau să redevină moharnie. Atâta l-a dus pe el mintea, asta e una dintre ideile lui de pus în aplicare, ca viitor președinte. Ce oameni aiuriți, nene, care habar nu au în ce secol trăiesc!!

    (Citează)

 4. O mizerie de campanie electorala. Candidati, unul si unul.
  Pentru mine e clar, pas la primul tur. Doar daca ajunge Barna in turul doi, ceea ce nu cred ca o sa intample, o sa-i dau votul lui Johannis. Asta e, votam cu raul cel mai mic.

    (Citează)

 5. În 2014, Diaspora a stat zece ore în frig să poată să îl voteze. El nu a reușit să vină într-un studiou încălzit, 90 de minute. O rușine!

    (Citează)

 6. Mihai:
  nu ma intereseaza de diaspora. au plecat pt ca nu au vrut sa mai stea in Romania, asa ca gtfo.

  Domnu, domnu,. O punga de făină? O găleată rosie ceva ? ‘Eftin domnu.

    (Citează)

 7. Emil C:
  De ce pui majusculă la diaspora? sugerezi cumva că ar fi superiori emigranții față de cei rămași în țară?…

  Nu sugerez nimic. De ce? Suferi de vreun complex de inferioritate?
  Ce am de zis, zic cu subiect si predicat.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus