un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Iată un concurs de latte art în cafea unde m-aș putea înscrie și eu

6 Nov 2019  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

9 comentarii

DOT, care cred că-i o cafenea sau un local din Cluj (nu și-au pus adresa pe pagina de Facebook), organizează un concurs foarte bun pentru cei cu talent în realizarea diverselor forme în crema de la espresso:

Dap, dick latte competition, sub sloganul “pasiune, profesionalism, penisuri”. Dacă mă urmăriți pe social media, am mai pus și fotografii cu cafele făcute de mine și unde, în loc de o clasică lalea/floare precum primești în majoritatea cafenelelor de specialitate, mie îmi iese un fel de penis, că atât mă pricep. Sau, ca să fiu primul care dă gluma asta, știe mintea mea ce vrea de fapt.

Adică mie îmi iese așa (eu zic că arată mai degrabă ca o navă de război romulană decât cu un penis diform):

Iar profesioniștii uneori fac așa:

Pentru latte art șmecher, apropo, eu îl urmăresc pe Instagram pe Florin.

    9 comentarii

  1. Pai pentru ca tu faci mai multa spuma in lapte decat crema. Mai mult de atat sunt doar clabucii.
    Frotezi prea “tare”, tii prea sus teava de abur. Tine-o cateva secunde (10-15) chiar la suprafata laptelui, sa faca tzzsaitul ala ascutit, apoi o introduci treptat in profunzime sa apara vartejul.

      (Citează)

    • :)))
      Nu stiu ce sa zic, cred ca daca face un tzzsait ascutit s-ar putea sa ai nevoie de un specialist.

        (Citează)

    • @Octav: în ultima vreme am îmbunătățit mult tehnica și obțin lapte aerat, lucios în lumină, așa cum trebuie. Cu latte art-ul am o problemă. Dar na, eu fac două cafele per zi, un barista face minim o sută.

        (Citează)

  2. E un nene cu mainile in buzunar, tinut intre doua palme. E bugetarul roman!

      (Citează)

  3. Pur si simplu vad o ratusca care incearca sa isi ia zborul :)) Oricum misto ca iti iese ceva, cu putin exercitiu o sa reusesti sa faci si laleaua sa arate a lalea

      (Citează)

  4. E nitzelush cam gay concursul.

      (Citează)

  5. Poate așa te lași (în sfârșit!) de whisky! (bea cât vrei și bucură-te, dar clip-urile subt jale; stâlcești limba Română)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus