un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câteva articole interesante de citit astăzi – 24 noiembrie 2019

24 Nov 2019  ·

GÂNDURI  ·

28 comentarii

Jay-Z a trimis ceasuri Rolex de 40.000 de dolari ca invitații la o petrecere. Plus o șampanie.

Jumătate din copacii tăiați în România se taie ilegal. Și măsuri nu se iau pentru că probabil șpaga merge bine de tot în sus.

Cum a schimbat livrarea la domiciliu economia. John Lewis a construit milioane de metri pătrați de depozite în scurt timp pentru ei și pentru lanțul Waitrose pe măsură ce livrările creșteau enorm de la an la an.

Meseria unei femei este să lase review-uri false pe Amazon. Cumpără produsele, dar producătorii îi dau înapoi banii după ce lasă review bun. Bine că încă nu a început și la noi moda asta.

Prizonierilor din China li se fură organe, zice o anchetă.

Un nou spion rus a fost găsit în proiectul Manhattan, cel care a dezvoltat prima bombă atomică. În total au fost 4 spioni ruși despre care se știe până în acest moment.

Povestea jocurilor Fallout. Cum le-a făcut Interplay, cât de mult au influențat alte jocuri. Aveam calculator prea slab ca să joc Fallout 1 și 2, așa că le-am jucat foarte puțin. Fallout 3 a fost mișto, mi-a plăcut. 4 nu l-am jucat.

Câini dresați să găsească urși koala. Urșii aștia sunt cam proști, nu știu să fugă de incendii.

Marie Kondo își lansează un magazin online. Vorba autorului, după ce te-a convins să arunci lucruri din casă, acum ți le vinde pe ale ei.

Un om a fost gătit de viu într-o oală sub presiune. Accidental, desigur.

Iată o coadă de pisică:

Thanks, I hate cat tails from r/TIHI

    28 comentarii

  1. Amazon chiar are o problema cu review-urile false. Nu e un caz izolat.

      (Citează)

  2. caloriferul tau ce zice?

      (Citează)

  3. “Cumpără produsele, dar producătorii îi dau înapoi banii după ce lasă review bun. Bine că încă nu a început și la noi moda asta.”
    Hahahahaha, esti naiv.

      (Citează)

  4. In China, daca nu iubesti partidul, partidul te iubeste si eventual iti ia si un organ, ca sa il aiba aproape

      (Citează)

  5. Coada pisicii a fost operata si scurtata, cand ii creste blana la loc va arata OK

      (Citează)

  6. Ne vaitam ca ne sunt defrisate ilegal padurile dar votam cu Iohannis, alta ipocrizie. Schweighofer este mana in mana cu Iohannis, pe 23 martie 2015 Iohannis a retrimis in parlament proiectul de lege privind Codul silvic fix cu argumentele formulate de Schweighofer intr-o scrisoare catre autoritatile romane. Copy – paste.

      (Citează)

    • Ia zi, Iohannis se duce cu drjba in padure si taie copacii sau romanii ? Poti sa fi si tu presedinte, daca romanii sunt atat de prosti sa isi taie padurile o sa le taie in continuare, nu conteaza cine e presedinte… dar multumim Marius M ca existi si ne amintesi ca exista PSDisti dedicati ca tine.

        (Citează)

    • Sa nu uitam ca Gerald Schweighofer a fost decorat in grad de Cavaler de Ion Iliescu si Adrian Nastase la 2 decembrie 2004 intre doua tururi ale alegerilor prezidentiale. Atunci firma Holzindustrie Schweighofer a primit un contract pe 10 ani cu Romsilva prin care si-a dobandit dreptul de preemptiune.

        (Citează)

    • Nu se duce tutule Iohannis cu drujba in padure, el doar are grija ca Schweighofer sa nu fie deranjata prin inaspriri ale codului silvic.

        (Citează)

    • aham, de Parlamentarii tot trimit inaspriri ale Codului silvic la Klaus, dar el le tot respinge. Latrina 3 lichefiaza creierul.

        (Citează)

    • Giovani:
      aham, de Parlamentarii tot trimit inaspriri ale Codului silvic la Klaus, dar el le tot respinge. Latrina 3 lichefiaza creierul.

      Cand au ce lichefia…

        (Citează)

    • @Marius M: parlamentul majoritar PSD și guvernul PSD ar fi putut lua oricând măsuri dure împotriva tăierii ilegale a copacilor, din postura lor de puteri legislative și executive.

      Iohannis n-ar fi putut decât să se uite și să promulge.

      Dă vina pentru inacțiune acolo unde este meritată.

        (Citează)

  7. PSD a fost la guvernare si in loc sa protejeze padurile a trimis jandarmeria sa bata femeile si copiii in Piata Victoriei.

    Marius M:
    Ne vaitam ca ne sunt defrisate ilegal padurile dar votam cu Iohannis, alta ipocrizie. Schweighofer este mana in mana cu Iohannis, pe 23 martie 2015 Iohannis a retrimis in parlament proiectul de lege privind Codul silvic fix cu argumentele formulate de Schweighofer intr-o scrisoare catre autoritatile romane. Copy – paste.

      (Citează)

  8. Se organizeaza vizite in Palatul CEC pe 14 decembrie
    https://www.instagram.com/p/B5HmN2wlNxK/

      (Citează)

  9. A fost lansat sezonul 3 al serialului Umbre, cel mai bun serial romanesc, integral pe HBO Go – https://hbogo.ro/seriale/umbre

    Ai 7 zile cont gratuit.

      (Citează)

  10. Eu am primit doar ceasul…

      (Citează)

  11. Mi-a venit oledul, am pus ps4 pro pe el Spiderman se vede exceptional cu hdr.

    Also astept review-uri la whiskey uri japoneze, am luat recent un hibiki si e Excelent!

      (Citează)

  12. Meseria unei femei este să lase review-uri false pe Amazon. Cumpără produsele, dar producătorii îi dau înapoi banii după ce lasă review bun. Bine că încă nu a început și la noi moda asta

    Uite exista si la noi echivalentul, e unu’ Marius pe-aici care “combate” toate “review-urile” lichelelor pesediste cu o indirjire prosteasca. Eu nu l-as mai plati sincer, oricum nu convinge pe nimeni.

      (Citează)

  13. PSD a inchis Radarul Padurilor pentru a-si proteja infractorii care furau lemn https://adevarul.ro/news/eveniment/statul-obligat-plateasca-100000-euro-blocat-aplicatia-inspectorul-padurii-1_5d5d6e3d892c0bb0c6c72420/index.html

    Mergi la meditatii cu Veorica

    Marius M:
    Ba macar au incercat, daca Iohannis s-a pus contra tot pe ei ii blamezi?

      (Citează)

  14. 4 ruși? De fapt… evrei.

      (Citează)

  15. imihai:
    7 episoade binged in 2 zile. Bun de tot! Lasă loc pt S04.

    da lasa loc ,dar probabil daca se face nu o sa mai aiba esența aia , a fost totusi ok pauza mare intre sezoane.

      (Citează)

  16. uite o chestie misto legata de eucalipt si de ce e un copac dubios. asta in ideea ca ursii koala papa frunze de eucalipt si probabil raman blocati pe acolo in caz de foc
    https://wildfiretoday.com/2014/03/03/eucalyptus-and-fire/

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus