un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ultimul trailer pentru Star Wars: Rise of the Skywalker arată o bătălie de amploare

22 Oct 2019  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

12 comentarii

A apărut un nou trailer pentru Star Wars: Rise of the Skywalker. Ultimul înainte de lansarea filmului pe 20 decembrie. Ultimul trailer pentru un film Star Wars cu familia Skywalker, sper eu, că e cazul ca această poveste să se retragă la o fermă din nord și să ducă acolo o viață liniștită.

Trailer e bun, e plin de energie (de… Forță), te pune în starea necesară pentru a vrea să vezi filmul:

Cred că împăratul Palpatine a ascuns o mare flotă pe undeva, poate chiar sub apă, și acum o scoate la iveală. Sunt curios cum poate mica forță rebelă să rezolve o astfel de problemă, având în vedere că la finalul filmului anterior erau aproape complet învinși. Sunt și două cadre foarte ciudate în film cu o mare flotă imperială… și pe suprafața unei nave sunt unii care călăresc cai, la atac.

from Star Wars GIFs via Gfycat

Chiar și așa, probabil vom asista la cea mai mare bătălie spațială din istoria Star Wars pentru ca seria să go out with a bang, cum se zice. Rămân însă la ce-am spus în trecut: Luke Skywalker mort în timp ce Palpatine trăiește este o dezamăgire pentru copilăria mea.

Biletele se pot rezerva deja și la noi, apropo. Cinema City listează filmul pe site, la fel și Cineplexx din Titan, inclusiv cu bilete disponibile joi 19 decembrie de la 18:30, la avanpremieră cum ar fi, și Grand Entertainment.

    12 comentarii

  1. Gretos…

    Au fost mai misto filmele cu Jar Jar. Ce mai cartea lumea atunci, iar acum s-a ajuns la mizeriile astea… tot timpul se poate mai rau.

      (Citează)

  2. In cuvintele unui maestru critic:
    “Fuck off… film.”

      (Citează)

  3. Hmmm… iar o pun astia doi de o colaborare ca in ep. VII: https://gfycat.com/costlyhelplessanemone

      (Citează)

  4. mac gregor:
    In urma acestui trailer, dorinta mea de a vedea un film in universul Starcraft s-a dublat.

    Mai degraba Warhammer 40K, din care Starcraft “s-a inspirat” oricum la greu.

      (Citează)

  5. I just nerded all over my keyboard…

      (Citează)

  6. Neah, review-ul asta https://youtu.be/mB1OnSDT3Bo
    este mai potrivit si amuzant in acelasi timp.

      (Citează)

  7. As dori, totusi, sa vad o batalie in spatiu, in care, cand e lovita o nava mare, nu incepe sa cada maiestuos, de parca era atarnata cu sfori. Cade unde? Ca doar in spatiu nu exista sus (sau jos), dupa vorbele maretului Mazer Rackham.
    Si sper ca e de la sine inteles ca nu mai vreau sa vad proiectile cu traiectorii balistice acolo unde nu exista gravitatie

      (Citează)

    • Nu cade nicaieri. Doar isi pierde directia si merge in deriva dand impresia de cadere. Cat despre proiectile, cine stie de ce tehnologii dispun aia. Doar e un sf. Nu mai fiti carcotasi.
      Pe mine ma enerveaza mai mult filmele in care alora impuscati le apare instant ditai pata de sange si zboara 2 m in spate.

        (Citează)

    • @BlackSkull: S-ul din “SF” vine de la “science”, de aia suntem carcotasi.

        (Citează)

    • Pe langa S mai e si F. Carcotasilor.

        (Citează)

  8. Mai sunt 14 luni pana la lansarea lui Dune

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus