un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Primele oferte Black Friday vin de la Flanco, plus un concurs pentru cumpărători (p)

25 Oct 2019  ·

TEHNOLOGIE  ·

29 comentarii

La Flanco, Black Friday începe astăzi și ține până pe 23 noiembrie pentru că, așa cum am mai zis și în alți ani, o rețea de 155 de magazine fizice nu poate face astfel de promoții pentru doar o zi. Intrați pe flanco.ro pentru a vedea deja reducerile.

Au diverse #ofertedenerefuzat pe acolo, unele în exclusivitate:

  • Laptop de gaming Acer Predator 17″, cu Core i7-8760H, 8 GB RAM și 512 GB stocare, plus placă video GTX1060 – 4.299 lei redus de la 5.999 lei
  • Laptop Asus X509FA cu Core i5-8265U, 8 GB RAM și 512 GB stocare – 2.199 lei redus de la 2.899 lei
  • Televizor Samsung UE50RU7102, Ultra HD 4K, 50 inchi (125 cm) – 1.799 lei redus de la 2.499 lei
  • Televizor LG 43UM7100PLM, Ultra HD 4K, 43 inchi (108 cm)
  • Trotinetă electrică Xiaomi M365 – 1.599 lei redus de la 2.599 lei
  • Laptop de gaming HP cu Core i5-8300H, 8 GB RAM, 256 GB stocare și GTX1050 Ti – 2.699 lei redus de la 4.299 lei
  • Televizor LG 32LM630BPLA – 999 lei redus de la 1.399 lei

Sunt multe altele acolo, intrați pe site ca să le vedeți pe toate și nu uitați că se vor mai schimba în timp.

Flanco începe campania și cu un concurs. Toți cei care cumpără din magazine sau de pe site-ul flanco.ro în perioada 25 octombrie – 7 decembrie 2019, indiferent de suma cheltuită, participă la tragerea la sorți pentru desemnarea a 100 de câștigători. Câștigătorii vor primi înapoi valoarea propriilor cumpărături, sub forma unui card de cadou valabil până la final de februarie 2020 în magazinele Flanco.

Altfel spus, dacă luați acum un televizor și o mașină de spălat de în total 1.875 de lei și ieșiți câștigător la tragerea la sorți, primiți un card cadou cu 1.875 de cheltuit la Flanco. Păstrați bonul sau factura pentru extragere, deși bănuiesc că le-ați păstra oricum pentru garanție.

Eu unul am ca țintă principală de acest Black Friday să-mi iau un televizor modern. Nu-i rău actualul, ba chiar și-a făcut bine treaba atâția ani, dar #adiofărăregrete, vreau unul 4K modern, cu Dolby Vision și HDR10, cu interfață rapidă și poate și o integrare cu Google Assistant, ca să-i pot zice “play netflix on my tv” fără să mai caut telecomanda.

Mi-am analizat obiceiurile de vizionare din ultimul an și cea mai mare pondere o au Netflix și YouTube. Iar dacă tot mă uit la acestea, atunci ar fi cazul să mă uit la calitatea maximă pentru cea mai bună experiență. Acesta este dezavantajul când faci review la diverse televizoare prea bune: începi să-ți dorești și tu unul, că am văzut cu ochii mei diferența și este mare.

Ba chiar, de când există Digi 4K, am un motiv în plus pentru un astfel de televizor, că vreau să văd și Formula 1 și Champions League la calitate maximă. La anul avem și un campionat european de fotbal, plus olimpiada, și vreau să le văd bine.

Singura mea problemă este trebuie să-l montez pe perete și sper să găsesc unul de 49 de inchi, că nu-mi doresc musai de 55 de inchi. Voi analiza diverse oferte și văd eu ce-mi iau, dar anul acesta este cel 4K “cu de toate” pentru mine. Dacă vreți să-mi dați sfaturi în comentarii despre modele bune, go ahead. De mâine îmi fac și eu temele pe subiect.

    29 comentarii

  1. Trotinetă electrică Xiaomi M365 – 1.599 lei redus de la 2.599 lei…..iara au glume in program? A fost si 1500 la oranj in vara; varianta pro chiar 2100. Sa zica ca acuma e redus de la 2600 lei e penibil;
    Doar un exemplu….

      (Citează)

    • Corect. Tot anul s-a vandut prin diferite magazine online si offline pana in 2000 lei (neredus). Dar na.. e pentru fraierii care mușcă momeala. (“Oferta”)

        (Citează)

  2. Dupa ce-ti deschide netflixu, nu ai nevoie de telecomanda sa alegi un titlu?

      (Citează)

    • tu ce crezi? normal ca poti spune play latest on my tv. nici nu trebuie sa specifici ca e pe netflix.

        (Citează)

  3. 55 oled si îmi vei mulțumi

      (Citează)

  4. Pentru inceput, vreau sa mentionez un pret bun:

    https://www.flanco.ro/tastatura-gaming-mecanica-gamdias-hermes-p2-rgb-negru.html -> tastatura Gamdias ma 135 de lei, i-am luat-o de ziua prietenului cu 400 si e super incantat de ea.

    Daaaaaaar cei de la Flanco vand ceas de la Xiaomi cu 599 redus de BF cand la cel.ro e 400?!

    MiBand 3? Really? Orange il vindea la promotia de Craciun de anul trecut cu 70 de lei, cat e acum de BF?!

    La telefoane la fel, preturi mai mari ca in alte parti (iar restul nu au BF). Reducerile unde sunt?

    Poate mai apar azi chestii, isi dau si ei seama ca nu scapa de produse (asta e rostul BF). Emag mai organizeaza BF si anul asta sper, asa ca ii astept pe ei.

      (Citează)

  5. Radu e încă în liga de blogeri care nu își cumpără casa cu banii din internet.
    Radu sta în bloc comunist unde 55 inch înseamă tot peretele

    Bughy:
    55 oled si îmi vei mulțumi

      (Citează)

  6. La 49″ nu vei gasi nici un OLED cred, ceea ce face orice achizitie o alegere cam proasta.

    De fapt trebuie sa iti placa tie si sotiei, nu sa aprobam noi din spatele ecranelor.

    Poate un Super Nano Cell sau cum se numesc cele de la LG care nu sunt cu OLED dar au ecranul mai bun.

      (Citează)

  7. si eu recomand OLED, as merge pe Panasonic care, desi nu prea e smart, are cea mai buna imagine…

      (Citează)

  8. Iar a furat startul Flanco dar degeaba…

      (Citează)

  9. “o rețea de 155 de magazine fizice nu poate face astfel de promoții pentru doar o zi”

    Asta e cea mai penibila explicatie.
    Exista branduri cu mii de magazine unde Black Friday tine o zi pentru ca altfel nu s-ar mai chema Black Friday.

      (Citează)

  10. Reduceri pentru pensionarii care pun botul cand vad un preț taiat.

      (Citează)

  11. varucu: voie de telecomanda sa al

    Pai mergi si o vizionare siapoi n-o sa mai razi copios. Mi-e scarba de stilul asta arogant, a trebui sa vorbim constructiv aici.
    Apropo, eu nu am televizor Panasonic, dar daca as avea banii necesari de acesta mi-as cumpara

      (Citează)

    • s-a stricat blogul eu raspundeam altcuiva:

      varucu25/10/2019 la 8:51 AM
      Panasonic are cea mai buna imagine? N-am mai ras demult asa zgomotos!

        (Citează)

  12. varucu: voie de telecomanda sa al

    Pai mergi si o vizionare siapoi n-o sa mai razi copios. Mi-e scarba de stilul asta arogant, a trebui sa vorbim constructiv aici.
    Apropo, eu nu am televizor Panasonic, dar daca as avea banii necesari de acesta mi-as cumpara

      (Citează)

  13. Radu, ai putea explica de ce un retailer cu 155 de magazine nu poate avea Black Friday o singură zi? Nu vreau să fiu hater sau ceva, dar e afirmația ta, poți să o explici?

      (Citează)

  14. Mai Radu, spre deosebire de alți habarnisti, tu te mai pricepi. Si totusi nu ai aflat de păcăleala cu Digi 4K? Care nu este niciodată 4K! Care, zic ei, oferă programe 4K dar care nici măcar nu sunt filmate 4K! Mă așteptam să stii treaba asta.

      (Citează)

  15. Eu unul nu am vazut niciun concurs pe pagina lor. Chiar vreau sa iau un aspirator de la ei (au cel mai bun pret) si m-am uitat pe site dar … nema concurs.

      (Citează)

  16. Flanco e clar un magazin care se adreseaza exclusiv idiotilor. Altfel nu se explica, in 2019, cand in 10 secunde am toate preturile de la toate magazinele pt un produs, de ce ei incearca fente din astea obosite.

      (Citează)

    • Flanco conteaza pe oamenii neinformati, poate mai in varsta, poate mai pensionari.

      Pe Stanciu oricum nu il intereseaza, Flanco este al lui proprietate personala. Ce profit face, ii ramane lui. Nu e ca la eMAG unde mai trebuie sa raspunda si unora din afara.

        (Citează)

    • Nasule, ne zici si noua ce folosesti pentru monitorizare preturi? Multam!

        (Citează)

  17. Daca incaperea e mica diferenta intre 49 si 55 o da durerea de cap/gat la cititul subtitlurilor.. ca doar nu se dau numai filme in engleza..

    Eu am pus de 49 in unele camere si cititul, mai ales la subtitlul teletext (ita/fr/sp), devine anevoios…

    40.. 43 e ok la distanta de pina in 3- 4 m..

      (Citează)

    • Jesus ce oameni, auzi tu 40…43 e ok pana in 3-4 m.. Poate o fi fost, in 1995 ! Dude, eu am luat OLED de 55inch anul trecut de BF, mi s-a părut mic (privit de la 3-4m). L-am schimbat cu un OLED de 65inch care nici ăsta nu mi se pare mare. Pentru seriale e bun. La filme mă uit pe proiector pe ecran de 100 inch tot de la 3,5 m și crede-mă că nu mișc tot capul ca să citesc subtitrarea. Nici vorbă de dureri de cap, asta e invenție. La cinema chiar dacă stai pe ultimul rând, raportul diagonală/distanță tot e mai mare decât acasă cu un TV de 65″. Te-a durut capul la cinema ? Deci cut out the bullshit. Acum citesc că ai menționat de subtitle teletext fapt ce mă duce cu gândul că tu urmărești filme în minunata rezoluție SD (480 linii) și nu 4K ceea ce explică oarecum această aversiune către diagonalele mari.

      Iar către RADU, atenție la bezels (marginile TV-ului), posibil ca un OLED de 55inch să nu fie cu mult mai mare fizic decât un alt LED de 49″. Concret, LG OLED 55B8 era aprox aceeași dimensiune cu o plasmă Panasonic de 50″ care avea niște margini grosuțe pentru 2019 (subțiri pentru 2011).

      Ca ergonomie, probabil ai testat și tu LG WebOS 3.0, combinat cu telecomanda LG care o poți folosi ca pe un maus, Netflix și Youtube devin foarte ușor de controlat.

        (Citează)

    • Exact ce zice @Bogdan.
      La televizoare se aplică regula de la pepeni (și nu numai): cel mai bun e cel mai mare. Cu cît rezoluția este mai mare cu atît trebuie să te apropii de ecran.

        (Citează)

  18. Emil C:
    Exact ce zice @Bogdan.
    La televizoare se aplică regula de la pepeni (și nu numai): cel mai bun e cel mai mare. Cu cît rezoluția este mai mare cu atît trebuie să te apropii de ecran.

    Eu m-am referit strict la subtitrare unde ochiul trebuie sa acopere atat ecranul cat si continutul text..asta in Ro si tarile care nu dubleaza filmele..

    Alminteri poti pune si videoproiector daca ecranul de 55′-60′ nu satisace nevoia de epatare..

      (Citează)

  19. Gaelex:

    Pe Stanciu oricum nu il intereseaza, F

    Spanciu

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus