un blog de Radu Dumitru

Robotesc și la canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Știri despre tehnologie – 4 septembrie 2019

4 Sep 2019  ·

ȘTIRI  ·

4 comentarii

  4 comentarii

 1. Foarte tare ultimul articol.
  Si cat de tare sa fii sa descoperi ce satelit a facut acea poza.

  Si cel mai tare lucru: e o poza facuta cu un satelit lansat in 2011. Ganditi-va cat de avansati sunt satelitii construiti recent.

    (Citează)

 2. Oh my god, youtube sterge clipuri cu hate speech, nu se poate, SJW si PC, primul amendament, ce se va alege de lumea asta, antifa sunt mai rai, white supremacy nu exista.
  Am uitat ceva?

    (Citează)

 3. Youtube strege clipuri cu hate speech? Pai e plin de video cu negri injurandu-i pe albi, femei strigand ca vor sa-i omoare pe barbati, etc…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus