un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 30 septembrie 2019

30 Sep 2019  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

  8 comentarii

 1. Sad pt google play music – l-am folosit o perioada lunga, si as fi preferat sa cumpar piese prin ei in continuare.

  Da cireasa de pe tort e orange, cum sa faci asa ceva?

    (Citează)

 2. In sfarsit moare mizeria aia de Forever!

    (Citează)

 3. Orange sunt jegosi: “Dacă nu răspund, oferta va fi considerată acceptată”

    (Citează)

 4. Dim: Pentru că putem.

  Cred ca formularea corecta este “pentru ca astea sunt condițiile contractului pe care l am semnat si implicit ni le am asumat”.

  Dacă o sa plece toți clienții la care fac majorarea, probabil ca vor regandi strategia. Până una alta, nu au obligatie contractuală fata de tine/mine in afara perioadei contractuale.

    (Citează)

 5. Pa Orange! Rămân cu Digi.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus