un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 18 septembrie 2019

18 Sep 2019  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

    14 comentarii

  1. Pentru mine nu e diferenta mare intre cloud si fum. In principal pentru ca foarte des firma din spate se transforma din prima stare in a doua. Cloud e o prostie oricum, sa zica oamenii ca vand servicii, pentru ca asta fac si sa lase fitzele.

    Deocamdata Friends si TBBT sunt pe Netflix, trebuie sa ma uit acolo pentru ca nu mai platesc un abonament de streaming. Deja am HBO, nu le mai platesc inca o data tot lor.

      (Citează)

  2. “Un nou serviciu de streaming nu strică niciodată.”

    Sper ca glumesti.
    Fragmentarea asta a continutului e o tampenie colosala. A, te uiti la 3 seriale diferite? Super, trebuie sa platesti un abonament de 10$ la 3 servicii diferitete de streaming, pt. ca toata lumea s-a gandit ca mai mai bine fac ei toti banii decat sa imparta ceva cu Netflix. E nasol pt. end user din toate punctele de vedere si uite asa revenim la piraterie.

      (Citează)

    • Exact. Ar trebui sa nu fie greedy pigs si sa gaseasca o cale sa licentieze intre ele.

        (Citează)

    • This!

        (Citează)

    • Nu e boss, e de bine. Ce, nu ai 10 dolari sa plătești ? E cam cât un hamburger decent, daca nu iti permiți macar atat nu meriți să te uiti la seriale…

        (Citează)

    • Nu boss, nu e de bine. Adica nu e de bine pentru ei, ca eu am kodi-ul pregatit.
      Problema e ca sunt prea multe. Netflix, amazon, disney+, hbo, youtube, hulu(?) etc. Si nu toate au suficient continut bun, incat sa platesc lunar pentru serviciu. Asa ca o sa prefer sa folosesc kodi. Si daca tot il folosesc pe ala, de ce sa platesc celorlalti?
      Deocamdata l-am inlocuit cu un chromecast si ma uit la prime video si disney+. Sa vedem cat mai merge.

        (Citează)

    • Radu începe să fie în lumea lui. :)) Cum să zici că e bine că se fragmentează când toată lumea se plânge de asta?

        (Citează)

    • E si nu e.

      E de rahat fragmentarea, pentru ca e un inconvenient. Nu poti renunta complet la piraterie, nu poti avea doar 1 abonament de streaming, nu e comod.

      In schimb, previne formarea monolitilor gen Disney in industria asta si ne aduce mult continut original. Concurenta asta intre platforme si costurile showurilor consacrate (parca drepturile pt friends si seinfeld se joaca pe la 500 mil) ne-au adus showuri exceptionale (Stranger Things/ House of Cards – Netflix, The Handmaid’s Tale – Hulu, the expanse – amazon) si au lasat loc si cerere in piata pentru tot felul de show-uri experimentale ce nu ar fi avut sanse in lipsa conditiilor actuale (the boys, man in the high castle)

        (Citează)

    • Nu am nici o problema cu fragmentarea producerii continutului. Problema e cu distributia. Poti exista ca producator independent si sa licentiezi continutul oricui.

        (Citează)

  3. Pana la urma, cum functioneaza legea din punct de vedere parcare – daca nu gasesc angajat in intervalul platibil, sunt obligat sa platesc prin SMS? Sau cum? ca asta nu am gasit scris pe nicaieri.

      (Citează)

  4. Când aud despre un produs că este smart ma gandesc ca te spionează, colectează date despre tine, iti face un profil. Daca este realizat în colaborare cu facebook nu mai este nici o indoiala.

      (Citează)

  5. Ar trebui sa ai 4 – 5 abonamente de ex la Netflix/Amazon Prime/HBO/Disney ca sa ai acces la tot content-ul care te interseaza.

    Inteleg ca toti sunt invidiosi pe Netflix, dar ce fac ei acum nu e o prostie. Nu vad utilizatorii sa-si faca 4 – 5 conturi. Si nici luna asta sa am cont la Netflix, luna viitoare la Disney, etc.

    Am un feeling ca toti o sa piarda din treaba asta cu fragmentarea continutului pe N platforme.

      (Citează)

  6. Mai stiti cand va ziceam sa mai asteptati un pic cu routere alea la reducere? Iaca: https://www.tp-link.com/en/press/news/18488/?fbclid=IwAR3VnmJDxhTACQgQKGjivl-Zw5Fg746_0TEsoO7Lpyv7eh9UlP31W0JR154

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus