un blog de Radu Dumitru

laptop msi la oferta buna
laptop msi la oferta buna

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Hands-on cu iPhone 11, 11 Pro și Pro Max

21 Sep 2019  ·

TEHNOLOGIE  ·

21 comentarii

Dacă tot m-a prins lansarea iPhone 11 în New York, m-am dus într-un magazin Apple pentru un hands-on cu toate cele trei iPhone 11. Și am ales magazinul din Fifth Avenue, deschis tot ieri după o lungă renovare, cu tot cu coada de mii de persoane ce așteptau să cumpere ceva.

Din fericire, cei de la Apple m-au lăsat să sar peste coadă, așa că a ieșit clipul de mai jos, cu tot cu sample-urile de foto și video din el. Despre magazin vă zic altădată, că-i frumos și interesant și el.

Abonează-te: http://bit.ly/2RBcHBg

Îl găsiți și în România la eMAG, PC Garage și operatorii telecom.

Ca o concluzie rapidă, sunt cele mai bune iPhone-uri de până acum. Cei care filmează sau fac foarte multe fotografii cu telefonul și pentru care contează fiecare îmbunătățire probabil vor dori să facă upgrade de acum la un iPhone 11 Pro sau Pro Max pentru a avea toate cele trei camere foto; cea ultra-wide este foarte utilă și așa veți face majoritatea fotografiilor.

Pentru toți ceilalți, e ca de obicei: un upgrade merită dacă aveți telefonul de acum două sau trei generații, nu cel din 2018.

Noile iPhone sunt la fel de bine făcute ca întotdeauna, au ecrane foarte bune, există acel Pro Max cu autonomie mult îmbunătățită pentru cei ce doresc așa ceva, noul procesor A13 pare foarte performant din teste.

O singură chestie pot reproșa: cei de la Apple au spus că fac o calibrare precisă a celor trei camere de pe fiecare telefon astfel încât fotografiile sau filmele făcute cu fiecare dintre ele să nu difere la procesarea culorilor. Din ce-am văzut eu, le-a ieșit doar pe jumătate: luminozitatea și culorile se păstrează constante, dar balansul de alb nu, fiind vizibilă o mică diferență la tranziția între camere, cel puțin în situația în care am utilizat eu telefonul. Se vede clar în clip momentul de tranziție și ușoara modificare a balansului de alb.

Nu-i bai, oricum este un reglaj mai bun decât pe orice alt telefon cu trei camere din piață. La concurență, indiferent că vorbim de Samsung, Huawei, Xiaomi și alții, apar și diferențe de saturație a culorilor și de calitate a detaliilor fine între fotografii, deși sper ca ceilalți producători să ia exemplul Apple și să regleze mai bine software-ul de procesare.

iPhone 11 Pro:

iPhone 11:

Ah, iar slofie-ul? Selfie-ul în slow motion? Nimeni niciodată nu-și va face așa ceva, că mori de plictiseală uitându-te la el. Mai bine-mi fac un animoji sau cum se numește…

Probabil s-au vândut 5.000 de iPhone-uri cât am stat eu în magazin. 95% dintre cei ce intrau cumpărau măcar unul.

Drăguți cei de la Apple. Ne-am dus la New York cu două săptămâni înainte de lansarea pe piață a iPhone 11, ca să avem timp de plimbat, ne-au cazat în centru, ne-au dus la restaurante cu vreo 10 stele Michelin în total, plus mulți burgeri, prea multe muzee, un parc foarte mare, 3 clădiri foarte înalte, ba chiar și un weekend la Washington DC, apoi m-au lăsat și să filmez acest clip în magazinul lor. Așa se face!

  21 comentarii

 1. Da,clar ca e o super experienta.asteptam mai multe articole.

    (Citează)

 2. Dacă lumea cumpăra iPhone în prostie / literally, sper sa se înțeleagă.
  Atunci de ce mai baga bani în influenta și blogeri?

  Poate sa compenseze lipsa de inovație RELEVANTA?

    (Citează)

  • @mihai Apple nu baga bani in nici un blogger sau vlogger. Thats the difference. Celelalte branduri cheltuiesc milioane si tot degeaba.

   Ce a scris Radu la sfarsit e la caterinca.

     (Citează)

  • Ionica, nu cred ca e la misto, cei de la apple apreciaza calitatea si fac exceptii in cazuri speciale.

     (Citează)

 3. Singura chestie care ma enerveaza la iphone e ca nu poti face poze 16:9

    (Citează)

 4. Caterinca sau nu, dar la aia americani chiar asa fac cu ei, doar nu vezi ce duduie piața de best iPhone reviews?!

  Nici un pișcotar nu ar zice de rău, și nici nu au cum dacă au stomacul plin.

  ionica:
  @mihai Apple nu baga bani in nici un blogger sau vlogger. Thats the difference. Celelalte branduri cheltuiesc milioane si tot degeaba.

  Ce a scris Radu la sfarsit e la caterinca.

    (Citează)

  • Apple nu a plătit niciodată pe nimeni, vezi pe YouTube, că sunt video-uri de la cei care fac review-uri: “câţi bani am primit de la Apple?”, iar răspunsul lor este zero.

   Apple a avut o calitate net superioară întotdeauna iar magazinele lor arată superb.

     (Citează)

 5. Ca aspect telefoanele Samsung și Huawei Mate 30 Pro arata mult mai bine, culmea la treaba asta stătea bine iPhone.

    (Citează)

 6. partea de final cu ce ai filmat-o?

    (Citează)

 7. Se vede experienta de multi ani. Concluziile sunt magistrale. Cele mai bune aifonuri de pana acum (ar fi fost tare sa nu fie) si sunt la fel de bine facute ca intotdeauna (adica sunt pliabile ca alea mai vechi?)

    (Citează)

 8. Radu s-a bagat in fata cu puterea omului alb vizavi de omul de culoare si omul asiatic. Ati vazut ca unii se uitau cam urat…

    (Citează)

 9. La minutul 2:48 probabil a intervenit Matilda, sătulă de atâta zoom pe ochelarista șatenă din spate. :)

    (Citează)

 10. Se vede experienta de multi ani. Concluziile sunt magistrale.

  Sigur. Sunt categoric magistrale. In plus, daca nu scria despre ultimele aifonuri care, se stie, sunt supercalifragilisticexpialidocious, sigur nu era un blogãr premium pentru ca, se stie, blogãrii premium scriu doar despre telefoane inchipuit premium.

    (Citează)

 11. Boris:
  Ionica, nu cred ca e la misto, cei de la apple apreciaza calitatea si fac exceptii in cazurispeciale.

  2 saptamani inainte?? Restaurante michellin?? Pentru un bloger din Romania.
  :))). Wow. Cum draq v-ati descurcat pana la varsta asta?

    (Citează)

 12. Ionut:
  Singura chestie care ma enerveaza la iphone e ca nu poti face poze 16:9

  iOS 13 schimba chestia asta.; o sa poti face!

    (Citează)

 13. Alex Mihăileanu: Uhm… ai opțiune de crop în ce format vrei tu. Poze 16:9, lol…

  Clap, clap, clap…

    (Citează)

 14. Juan Panamera

  22/09/2019 la 8:10 PM

  Radu, da’ vreun hands-on/lips-on cu ceva single malt American nu bagi? Că tot ești acolo …

    (Citează)

 15. Designul mi se pare neinspirat fata de generatiile precedente. Nu imi place maginea foarte evidenta de jur imprejur si nici patratul de pe spate in care au pus senzorii optici.

    (Citează)

 16. Cezar: 2 saptamani inainte?? Restaurante michellin?? Pentru un bloger din Romania.
  :))).Wow. Cum draq v-ati descurcat pana la varsta asta?

  Care-i problema. Probabil ca cineva din managementul apple il citeste pe radu, ti se pare ca n-are apple bani sa ii ofere asta?

    (Citează)

 17. Boris: Care-i problema. Probabil ca cineva din managementul apple il citeste pe radu, ti se pare ca n-are apple bani sa ii ofere asta?

  Degeaba ai internet. Apple nici măcar nu are o filială în România.

  În schimb, Samsung bagă bani la greu în publicitate.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus