un blog de Radu Dumitru

Robotesc și la canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Știri despre tehnologie – 15 august 2019

15 Aug 2019  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

La mulți ani Mariilor și Marianelor care-și serbează astăzi ziua de nume. La mulți ani și Marinei României!

Instagram: Henry și Baloo.

  10 comentarii

 1. Ala cu seringa facea doar o suprainjectare,, probabil nu erau suficient de dulci sau altceva in urma “injectarilor” initiale facute de producatori.
  Va mai aduceti aminte ca pe vremuri (ma refer la cei trecuti de 40 ani) pepenii aveau maxim 4-5 kg. Acum iti trebuie carucior sa-l cari.

    (Citează)

 2. Revolta ‘bucureștenilor’ care locuiesc in centrul orașului după ce Firea a anunțat taxe noi: https://www.reddit.com/r/Romania/comments/cqmgop/apus_frumos_undeva_%C3%AEn_etern%C4%83_%C8%99i_fascinanta_romanie/

    (Citează)

 3. Ceea ce pare normal, că nu poți antrena robotul de recunoaștere vocală cu un alt robot, că altfel n-ar avea nevoie de antrenament.

  Serviciile secrete sunt de acord cu tine. „Securitate națională”, „You have nothing to fear if you have nothing to hide”, „Ne ascultă rușii americanii, deci e mai bine”…

  :D

    (Citează)

 4. “La mulți ani Mariilor și Marianelor care-și serbează astăzi ziua de nume.”

  Ziua celor ce-si serbeaza ziua de nume Maria, Marian sau Mariana este pe 8 septembrie, de Sfanta Maria.
  Astazi este aiua mortilor pe nume Maria, Marian sau Mariana, deci sigur nu-si serbeaza nimeni ziua de nastere :)

    (Citează)

 5. Bilete la presale (-30%) pt Art Safari (27 sept-6 oct):
  https://eventbook.ro/other/bilete-art-safari-2019-pavilionul-de-arta-bucuresti

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus