un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Noi imagini din viitorul Star Wars

27 Aug 2019  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

11 comentarii

What is this magic??!??

Au apărut noi imagini din viitorul Star Wars – Rise of the Skywalker, le găsiți la finalul acestui trailer ușor nostalgic.

Filmul apare pe 20 decembrie. Nu-mi dau seama dacă-l aștept cu entuziasm pentru că se va termina o poveste pe care o urmăresc de la 6 ani sau dacă-l aștept pentru că vreau să se termine și atât. Îndrăznesc să spun că totuși este vorba de primul scenariu deși, așa cum am spus de multe ori, producătorii au tras prea mult de familia Skywalker și cred că universul Star Wars este atât de mare și de variat încât ar fi putut spune povești mai bune în multe alte epoci ale Republicii, așa cum a făcut-o cu succes jocul Knight of the Old Republic.

Am văzut și trailerul de la The Mandalorian și n-am fost impresionat. E posibil să fie doar un serial banal în universul Star Wars, așa cum și filmul Solo a fost banal. Deja se anunță și o viitoare serie cu Obi-Wan Kenobi, plus o nouă trilogie… cândva. Este prea mult și Disney exploatează atât de rapid resursele Star Wars încât nu le dă timp să se și regenereze.

  11 comentarii

 1. Primele 40s mi-au placut, apoi a inceput alta serie.

    (Citează)

 2. Mandalorianul promite mai mult decât SW-ul din decembrie. Cred că și ăia de la Disney știu ceva de trebuie să dea trailere cu bucăți din filmele vechi, alea apreciate de toată lumea, că astea noi au o mică problemă: n-au personaje. Singurul cât de cât apreciat e micu Vader, și asta doar după ce a apărut topless în episodul 8.

  Nu zic că n-o să rupă la box-office, dimpotrivă, dar asta nu e neapărat un argument în cazul SW. Toate au rupt la BO, inclusiv prequelurile.

    (Citează)

 3. or sa se scrie sute de carti despre cum a reusit Disney sa faca praf un brand atat de puternic

    (Citează)

 4. Cica se zice ca ar fi fost o chestie de licentiere si George Lucas a mai pastrat ceva drepturi si Disney nu au putut sa faca exact cum au vrut.
  Force Awakens avea potential, dar la Last Jedi au dat cu mucii in fasole si ultimul film din decembrie ma lasa rece.

  De asta nu vor face nici film cu Obi wan nici cu Bobba Fett, de asta se cheama simplu doar the Mandalorian.

  Producator e Dave Filoni care a facut Star Wars Rebels care a fost decentut, asa ca inca mai exista sperante

    (Citează)

 5. Știi ce? Cred că mă apropii de saturație cu Disney!
  Adică dacă aflu că Ray e o trădătoare împuțită și moare, cre’ că mă duc!
  Dar altfel de ce? Serios acuma! Mi-au plăcut prequels, dar tot l-am bălăcărit pe Lucas. El s-a îmbogățit și ăștia au dus totul la un minim absolut! Peste faza cu tante aia de se credea general și a accelerat ea și a distrus tot…chiar nu pot să trec!
  Desenele au fost chiar mișto! Clone wars chiar bestial și rebels e suficient de bun!

  Nu știu dacă în România au venit cu Disney on Ice. Fabrică de bani, dar decent!
  Dar aici în noiembrie vin cu show Avengers! Nu știu prețuri încă, nu mici că Disney, dar clar că fi sold-out in 1-2h!
  Dar nu pot să nu mă gândesc cum îi vor face ei pe IronMan și pe Hulk să danseze! Poate o Captain Marvel dând din … să justifice banii…
  Nu, nu mă duc, indiferent cât m-ar ruga copii!
  Avea dreptate Lucas când declara că și-a vândut copii la slavers. Acum și Lee at fi declarat același lucru!

    (Citează)

  • Am o veste bună. Da aia e Rey, dar nu cea reală, pentru că e doar o viziune. Au confirmat asta, mai subtil, și cei de la Disney

     (Citează)

 6. Mie mi-a placut Rogue One.

    (Citează)

  • Subscriu. Rogue One a fost cea mai resusita dintre toate “capodoperele” Disney. Este singurul pe care l-am revazut.

     (Citează)

 7. Cu exceptia lui Solo, care a fost boring rau, mi-au placut toate SW de pana acum. Bine, 1-3 mai putin, dar in retrospectiva tot au fost entertaining. 7 a fost perfect ca si continuare a seriei originale si pentru a trece peste 1-3, iar 8 a fost o directie noua si destul de misto.
  Au fost si chestii enervante, evident. Dar daca as lasa chestiile marunte sa-mi strice distractia, viata ar fi pustiu.

    (Citează)

 8. Filmul ăsta e ultimul din seria de acum. Vor mai face încă vreo 3 cel puțin, doar i-au luat pe miticii D&D de la Game of Thrones. Mie personal mi-a plăcut mult episodul 7, la episodul 8 am fost ceva mai reținut, sunt niște chestii care se bat cap în cap. Cel mai bun film a fost totuși Rogue One, a fost magnific. Solo a fost bun. Disney mizează mult pe acel serviciu de streaming. Să vedem dacă le iese pariul. Sper că cineva de la DIsney realizează că serviciul de streaming trebuie să fie disponibil și-n afara SUA/Canada dacă vor să aibă succes (Netflix face bani buni în continuare deși a pierdut abonați pentru prima dată).

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus