un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

26 de minute de gameplay din viitorul Star Wars Jedi: Fallen Order

9 Aug 2019  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Nu știu dacă ați văzut gameplay-ul acesta de 26 de minute din Star Wars Jedi: Fallen Order, viitorul joc făcut de EA. Joci rolul unui ultim Jedi care încearcă să reziste Imperiului ajutând tot felul de rebeli.

Este un clip de 26 de minute și l-am pus mai jos.

M-am uitat la tot și… nu știu, nu mă atrage foarte mult. Adică îmi place Star Wars și vreau să-mi placă acest joc, dar mi se pare o înșiruire de elemente scripted care nu mă atrage. Mi se pare că în lumea modernă, cu hardware modern și atâta putere de procesare, nu mai este loc pentru jocuri atât de liniare.

Și chiar vreau să-mi placă. N-am mai jucat de mult ceva bun în universul Star Wars, dar nu doar gameplay-ul de tip “omul care face totul” mă dezamăgește, ci observ că pur și simplu m-am săturat de subiectul Imperiului și de stormtrooperi ca dușmani. Am zis de mai multe ori, perioada de 30 de ani a Imperiului rău a fost mult prea mult exploatată încât s-a ajuns la saturație. Universul Star Wars are foarte multe de oferit (dovadă jocurile KOTOR, care au loc într-o perioadă oarecare a Republicii), hai să facem ceva și acolo.

Dar na, probabil voi cumpăra și Fallen Order, dar poate nu în prima zi, ci cândva la ofertă.

    5 comentarii

  1. Joaca SWGOH, are o gramada de caractere din universul SW.

      (Citează)

  2. “Mi se pare că în lumea modernă, cu hardware modern și atâta putere de procesare, nu mai este loc pentru jocuri atât de liniare.”

    Așa au zis si cei de la EA acum 2 ani si lumea a început sa rada de ei. Apoi God of War, Spider-Man si RDR2 au spart toate topurile posibile si imposibile. Acum au dat-o la intors. Interesant este că Fallen Order nu va fi un titlu tip Uncharted (desi asa pare la prima vedere) ci va avea mecanisme tip metroidvania. Cei de la Respawn au spus ca mai degraba este un joc care seama cu Sekiro decat cu Uncharted. Sunt de acord cu tine ca deja este obosita perioada generatiei Skywalker (ep I-VI).

    Ideea este ca in lumea moderna ar trebui sa fie loc pentru toate titlurile posibile: liniare, non-liniare, open-world, mmo, adventure, shooter, RTS si tot asa. Pentru ca exista cumparatori pentru toate, sunt “n” exemple care dovedesc asta. Din pacate sunt anumiti producatori (detinatori de IP-uri mari) care nu vor sa accepte ca nu toate jocurile din lume pot aduce banii pe care ii aduce Fornite (sau inlocuieste aici cu alt titlu care produce zilnic galeti de bani).

      (Citează)

  3. Mi se pare ca arata ca un film interactiv. Daca o sa fie un film bun sau unul prost, ramane de vazut…

    glumeam, sansele ca disney sa faca un film SW bun is minime.

      (Citează)

  4. Faza cand sare de pe o liana pe alta (sau ce-or fi) ca sa urce parca sunt copiate din Prince of Persia. Pana si miscarile sunt identice.

      (Citează)

  5. Acum e la moda sa înjuri jocuri pe care nici măcar nu le-ai jucat.
    De exemplu acum joc Fallout 76 pe Ps4, e ok jocul, nu-mi dau seama de ce a fost atât de hulit.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus