un blog de Radu Dumitru

Robotesc și la canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Știri despre tehnologie – 16 iulie 2019

16 Jul 2019  ·

ȘTIRI  ·

5 comentarii

Oferte bune de la Stock Busters:

  5 comentarii

 1. Nu va mai fie mila de Ucraineni. Ati uitat cum se comportau cu Romania prin ‘90-2000 cu canalul Bastroe si Insula Seripilor, sau restul de pretentii teritoriale?

    (Citează)

 2. la fel ca si de moldoveni, nu vrem unirea doar pt ca niste hipsteri tot insista cu mizeria asta.

  sin:
  Nu va mai fie mila de Ucraineni. Ati uitat cum se comportau cu Romania prin ‘90-2000 cu canalul Bastroe si Insula Seripilor, sau restul de pretentii teritoriale?

    (Citează)

 3. In plus, ultimele ore de Prime Day.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus