un blog de Radu Dumitru

Robotesc și la canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Știri despre tehnologie – 12 iulie 2019

12 Jul 2019  ·

ȘTIRI  ·

25 comentarii

  25 comentarii

 1. Erată: 80 de dolari.

  Mișto articolul cu salariile din bănci, se amestecă grașii din top-management cu pulimea de rând. Practic ilustrează paradoxul statistic – vecinul mănâncă 2 pui, eu niciunul, dar în medie am mâncat amândoi câte un pui.

    (Citează)

 2. Nu inteleg cum functioneaza reducerile la Emag la televizorul acela.

  In Germania il gasesc la ~990 euro, pret fara reducere.

  La Emag, vezi domle 50% reducere si pretul final este la fel ca pe Idealo.de

  Link Idealo http://tiny.cc/c2tl9y

    (Citează)

 3. la aia cu ING, nu se iau in considerare puletii din agentii, pentru ca alea sunt fransize si fiecare e cu firma ei.

    (Citează)

 4. Cata:
  Exact, in agentii, angajatii de la ghiseu au undeva la 1500-1800 lei.

  Dap. Termini ASE finante banci, lucrezi part-time 4 ore si BCR iti face ofera 1800 ron in front office pe program full.
  Salariile depinde de ce pile ai, dar in general sunt intre 2000 si 3500 la muritorii de rand.
  Bancile angajaza hoarde de muncitori prin firme de leasing de personal. Pe care ii platesc cu salariul minim sau un pic peste. Ii angajaza pe perioada determinata si le prelungesc ani de zile contractele, desi e ilegal, dar ii muta de pe o firma pe alta la 9 luni sau la cat te obliga legea sa le faci pe perioada nedeterminata.

  Un vicepresedinte de banca are >30.000 euro pe luna doar salariu. Bonusurile anuale sunt mai mari.
  Angajatii mai primesc din cand in cand cate un anunt de restructurare, ca poate se sperie si fug, si in locul lor sefimea mai angajaza niste rude pe salarii mai mari decat cei cu experienta care au decis sa caute ceva mai sigur.

    (Citează)

  • Salut, in calitate de angajat ING RO ( nu franciza) nu inteleg care este mirarea tuturor? Ca junior am pornit de la 2000, la fel ca restul lumii, intr-o alta “intreprindere” si mi-am facut drumul #pebarbamea pana la peste cat scrie in zf. Va dau un indiciu, nu am ajuns acolo pentru ca m-a f***t grija de ce salarii au cei din jurul meu.

     (Citează)

 5. Oricum, nu stiu daca ti-ai dat seama Rady sau ai uitat sa pui semnul dar articolul pare o publicitate pe fata pt ing.

  Nu cred ca existe diferente prea mari intre ce angajaza ing si ce angajaza cec…

    (Citează)

 6. Râdem de ING dar unde își țin banii corporatiștii ? nu la ING ?

    (Citează)

 7. Prejudiciul este 80 de dolari, nu de lei. Asta inseamna o justitie zeloasa care vrea sa condamne infractori, se mai si exagereaza. Iar statul roman, incompetent ca de obicei.

    (Citează)

 8. Apar luna viitoare și căștile wireless cu nc de Sony: wf-1000xm3 . Prima versiune a fost o mizerie

    (Citează)

 9. Total dezinformat articolul cu salariile in banci. Tot ce s-a scris mai sus în comentarii e adevarat. Munca adevărată nu e plătită, banii sunt la top management. Așa că, presa românească e din nou de cacao. Nu investighează nimeni, dacă, corespunde cu realitatea. Se dă copy/paste după un articol plătit.

    (Citează)

 10. george:
  Râdem de ING dar unde își țin banii corporatiștii ? nu la ING ?

  Nu, eu nu ii tin la ING. Ii tin la o alta banca unde am primit oferta mult mai buna decat la ING.

    (Citează)

 11. Alin:
  Salut, in calitate de angajat ING RO ( nu franciza) nu inteleg care este mirarea tuturor? Ca junior am pornit de la 2000, la fel ca restul lumii, intr-o alta “intreprindere” si mi-am facut drumul #pebarbamea pana la peste cat scrie in zf. Va dau un indiciu, nu am ajuns acolo pentru ca m-a f***t grija de ce salarii au cei din jurul meu.

  Asa si…?
  Nu e o regula ce am zis. Dar e destul de frecvent, plus ca eu nu vb de ing.

    (Citează)

 12. Cata:
  Exact, in agentii, angajatii de la ghiseu au undeva la 1500-1800 lei.

  In majoritatea bancilor din zona Moldovei, un lucrator la ghiseu ( front office ca asa ne place noua sa ne batem joc de limba romana, sa spui la ghiseu e de porc) proaspat angajat care oricum nu va face multi purici acolo castiga salariul minim pe economie. Si da, prapastia este imensa intre p*lime si top management.

    (Citează)

  • Pai daca asa se numeste, birourile din fata…nu stiu ce ghiseu ai vazut tu, ghiseul a fost inlocuit cu aparate cu mai multe roluri, ca sa nu zic multifunctionale, sa iti fie rau de neologisme.

     (Citează)

  • @Ionutb, atunci spune direct un angajat la birourile din față.

     (Citează)

 13. Ionutb:
  Pai daca asa se numeste, birourile din fata…nu stiu ce ghiseu ai vazut tu, ghiseul a fost inlocuit cu aparate cu mai multe roluri, ca sa nu zic multifunctionale, sa iti fie rau de neologisme.

  N-ai inteles nimic

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus