un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 14 iunie 2019

14 Jun 2019  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

  8 comentarii

 1. O fost picat mult?

    (Citează)

 2. Pana la ora 12 se organizează o serie de întrebări pentru echipa Recorder – https://www.reddit.com/r/Romania/comments/c0bcyz/ama_vineri_15_iunie_ora_1400_ama_cu_redactia/

    (Citează)

 3. Si PlayStation Network a fost picat aseara 😒

    (Citează)

 4. Cred ca la prima stire este vorba de Ministerul Comunicatiilor.
  Desi in Romania nu ar fi exclus ca transporturile sa aibe treaba cu Telekomul.

    (Citează)

 5. Evolutia genetica in actiune, sub carnea ta:

  Oamenii moderni au oase din ce in ce mai fragile, din cauza ca stau prea mult in fund/pe canapea. Pe de alta parte, a aparut un os nou pe gat, pentru ca sa sustina capul cand stam cu el aplecat la mobil/laptop

  http://www.bbc.com/future/story/20190610-how-modern-life-is-transforming-the-human-skeleton

    (Citează)

  • Mersul pe jos cica e cel mai important sport. Nu alergatul. Mersul.

   Pentru ca sa ai un schelet puternic, singurul sport care face diferenta este mersul. Cu cat mergi mai mult pe jos, cu atat scheletul va fi mai viguros.

     (Citează)

 6. mac gregor:
  Mersul pe jos cica e cel mai important sport. Nu alergatul. Mersul.

  Pentru ca sa ai un schelet puternic, singurul sport care face diferenta este mersul. Cu cat mergi mai mult pe jos, cu atat scheletul va fi mai viguros.

  Deci alergatul e țeapă? Really?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus