un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

O reclamă mișto de la FAN Courier

6 Iun 2019  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

FAN Courier are o reclamă prin oraș care mi se pare cu un dublu-sens vădit:

Pare un îndemn de genul “ai grijă ce votezi”. Compania, care-i cel mai mare curier din România cu o flotă de aproximativ 4.000 de autovehicule, inclusiv TIR-uri, și 78.500 de kilometri parcurși zilnic, ar fi avantajată de infrastructură mai bună, în special de autostrăzi. Cred că sunt mai sătuli decât toți ceilalți din România de ritmul lent în care se dezvoltă aceasta.

Pe la diverse conferințe unde am fost prezent am văzut niște studii de caz privind timpul de deplasare și costurile spre Constanța, adică numai pe autostradă, față de aceeași distanță parcursă pe drumuri naționale spre Brașov sau Sibiu, să zicem. Diferențele sunt importante, desigur, și nu doar de motorină consumată, ci și de timp de livrare și cost transmis clientului final.

Mi-aduc aminte și când povesteau, pe un ton ce făcea haz de necaz, că au construit hub-ul de pe centura București bazându-se și pe planul autorităților de a lărgi centura și de a finaliza autostrada A3 spre Ploiești. Hub-ul este de prin 2013 sau 2014, am uitat când. Centura încă n-a fost lărgită în totalitate, iar autostrada A3 se oprește la Ploiești.

Iată mai jos un clip filmat de mine în hub-ul acela, în octombrie 2014:

Abonează-te: http://bit.ly/2RBcHBg

Bannerul l-am văzut pe Bd Decebal. Știe cineva ce se întâmplă acolo de au decopertat jumătate din bulevard cu lucrări? Au găsit aur sub el? Se face metrou?

  7 comentarii

 1. Au nimerit si cladirea unde sa puna reclama. Pare ca si aia sta sa cada! Iti dai seama ca pe langa timpul irosit, intra si mai multa uzura in masini, mai mult combustibil, mai multa poluare etc.

    (Citează)

 2. Cica se face parcare subterana. Termen de executie 2 ani. Am ras.

    (Citează)

 3. Exact. A gasit Negoita un urias filon de spaga sub Decebal. Cica ramane in urma o parcare subterana. Dintre toate locurile aglomerate din Bucuresti, fix acolo s-a gasit nevoia rapida a unei parcari subterane.

    (Citează)

 4. “Știe cineva ce se întâmplă acolo de au decopertat jumătate din bulevard cu lucrări? Au găsit aur sub el? Se face metrou?”
  Intretinere multianuala :)
  https://aspmb.ro/ aici nici o informatie…nimic nimic.

    (Citează)

 5. Lucrez pe Bd. Decebal.
  Se fac săpături până înspre piața Alba Iulia, pentru aparent o parcare subterană.
  Cred că vor largi și bulevardul de deasupra.

    (Citează)

 6. “Satuli”? exista cuvantul asta in limba romana?

    (Citează)

 7. am vazut o masina nou-nouta “fundatia fun curier” waw. orice firma face mizeria asta. si-asa dai 2% la stat. nu mai bine iti tragi o fundatie si cumperi masini pe ea? uite 3 directoar: or fi nevestele celor de la fun?

  Magda CristescuDirector executiv
  Roxana MagopețMembru Consiliu Director
  Mihaela BaleaMembru Consiliu Director

  tare as vrea sa vad si eu un raport de activitate, cati bani au primit si pe ce i-au cheltuit

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus