un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Creepiness level 1000 la huse de telefoane

10 Jun 2019  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Un muzician japonez numit doooo proiectează în timpul liber și niște obiecte despre care nu știu dacă sunt extraordinare, grotești sau pur și simplu “nu”.

Mai jos vedeți carcasa de iPhone care imită perfect pielea umană. Zici că-i făcută de Hannibal Lecter. Dă un înțeles nou termenului “husă de piele”, nu?

Degetul este o ștampilă, apropo. Și mai jos vedeți un portofel de monede care imită gura cuiva, cu tot cu dinți, textură realistă și tot ce-i nevoie. Chiar aș vrea să văd fața oamenilor din jur când scoți astfel de produse din buzunar:

sursa: BoingBoing.

  5 comentarii

 1. DAMN!!!! I WANT ONE!!!

    (Citează)

 2. Am impresia ca “doooo” a pierdut multe pariuri la viața lui. Chestia asta depăseste orice fel de pasiune.

    (Citează)

 3. WTF :))))

    (Citează)

 4. Put your dick in it!!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus