un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 27 mai 2019

27 May 2019  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

  6 comentarii

 1. In sfârșit un motiv să pensionez vechiul PC (I7 2600k) și să trec pe AMD :)

    (Citează)

 2. Lime: 3 lei deblocarea și 60 de bani pe minut. Scump doamnă, scump!
  Dincolo, la FLow, e 2 lei deblocarea și 40 de bani pe minut. Tot scump.

  Ca să mă duc în centru, la Unirea, și să mă întorc, mă costă vreo 25 de lei cu Lime și vreo 15 cu Flow.*

  * Stau mai la margine, pe Giurgiului.
  * Nu că ar fi vreo trotinetă pe o rază de 2 km în jurul blocului meu.
  * Chiar credeam că o să fie mai ieftin. Cam ca bicicletele ApeRider… Chiar, mai există? Că eu n-am mai văzut.

    (Citează)

  • Adrian, vor baga si variantele mai iefine, dar la plecare vei primi un mesaj pe telefon ca trotineta tocmai se retrage.

     (Citează)

  • Problema momentan e de disponibilitate. Locuiesc în centrul Bucureștiului și singurele trotinete disponibile erau de la Lime, restul… prea puține sau prea departe. Cel mai aiurea e când te întrepți spre o trotinetă, ajungi în zonă și vezi că tocmai a luat-o altul.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus