un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 22 mai 2019

22 May 2019  ·

ȘTIRI  ·

18 comentarii

    18 comentarii

  1. GSP declară ca Telekom pleacă din România, este adevărat ?

      (Citează)

  2. Cam varză cei de la Profit care spun ca Glovo și-a lansat serviciile în Timișoara, al treilea oraș din România în care și-a extins operațiunile, după București și Cluj-Napoca … dar Glovo funcționează si in Brasov si in Iasi. – https://glovoapp.com/ro_RO/outofbounds#

      (Citează)

  3. Chestia asta cu Huawei e interesanta. Ii cred in stare să pună pe piata un OS nou și chiar sa ia 10-15% din piata Android. Sper doar sa nu fie o mare abureală la șantaj ca sa sperie Google și pe Trump.

      (Citează)

    • Tu ai folosi un OS făcut de chinezi și în care nu ai Gmail, YouTube, Netflix, Google Assistant și restul serviciilor Google? Așa ceva n-ar avea șanse în afara Chinei.

        (Citează)

  4. Știri despre tehnologie – 21 mai 2019: End of Spring Sale la Fashion Days.
    Știri despre tehnologie – 22 mai 2019: eMAG face un Fashion Sale.

    Cercetatorii americani au descoperit ca oamenii cel mai bine imbracati sunt in Romania.

    Despre articolul cu GoT: boss, unii oameni nu au vazut finala.

      (Citează)

    • Ce finala, bos? Unde te crezi aici? Daca incerci sa traduci din engleza “finale” sau “season finale”, finala nu e cuvantul pe care il cauti.

      Si oricum Radu a zis ca 48 de ore sunt suficiente pana incepe sa arunce cu spoilere. Nici eu nu am apucat sa vad episodu’, voi citi articolul cu pricina in weekend :)

        (Citează)

    • Nu boss, faceam o gluma ca a fost atat de asteptat si urmarit ca o finala de campionat. Dar plm, uneori glumele nu se lipesc. E ok, nu te descuraja, fii vigilent, infractori gramatici sunt dupa toate colturile.

        (Citează)

    • Giani Mucea: Despre articolul cu GoT: boss, unii oameni nu au vazut finala.

      De asta scrie mare în el că urmează spoilere și chiar dacă-l deschizi din greșeală tot ai timp să vezi asta și să ieși fără a citi vreun spoiler. Cred că l-am organizat destul de bine.

        (Citează)

  5. Andrei G:
    Telekom pleaca din Romania de vreo 4 ani cel putin, dar tot aici sunt.
    Este destul de dificil sa iasa de pe piata, in conditiile in care ar trebui sa gaseasca un cumparator pentru serviciile lor.
    Si acel cumparator nu poate fi nici Digi, nici UPC, pentru ca nu ar permite Consiliul Concurentei.

    Salut! UPC este deja luat de Vodafone

      (Citează)

  6. Huawei? OS nou? Sunt simpatici chinezii, interfata lor actuala e o copie jalnica dupa iOS, nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie OS-ul asta nou al lor :)
    Si apoi, au mai murit multi cu OS-ul lor in brate, inclusiv Samsung.

      (Citează)

  7. Andrei:
    Alt mactard care crede că Apple are patent inclusiv pentru apa caldă..

    In afara de a jigni, mai folosesti neuronul si la altceva?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus