un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 15 mai 2019

15 May 2019  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

  7 comentarii

 1. toti operatorii de telefonie raporteaza cresteri anuale de clienti, iar populatia scade vertiginos. iar trimit cartele gratis?

    (Citează)

 2. Link-ul de la laptopurile HP duce tot către Vodafone.

    (Citează)

 3. La articolul cu HP linkul duce la comunicatul vodafone de la stirea precedenta

    (Citează)

 4. nu stiu voi dar eu cand vad marginea aia rotunda la telefoane ma apuca frigurile…poate si din cauza de sf-uri vechi, poate si din cauza ca singurele forme rotunde care-mi plac sunt tatele si bucile…

    (Citează)

 5. Pt hyperthreading, command prompt
  >wmic
  >CPU Get NumberOfCores,NumberOfLogicalProcessors /Format:List
  Daca NumberOfCores < NumberOfLogicalProcessors, inseamna ca e enabled.

    (Citează)

 6. SeNzOrUl eStE eXcElEnT dAr fOcUsUl EsTe pRaF

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus