blog demisec cu note fine de tehnologie

Robotesc și la canalul de YouTube.

Există grindină și apoi există grindină de Zalău

28 May 2019  ·

GÂNDURI  ·

26 comentarii

Grindină în Zalăj, jud Sălaj, pe la ora 15 astăzi.

Unde cade din cer nu doar gheață, ci și moloz, resturi de faianță, pământ și ce se mai vede pe acolo. Bănuiesc că a fost vreo furtună serioasă și oamenii aceia au avut ghinionul să parcheze la locul nepotrivit.

Întrebare: ce faci dacă ești în mașină și te prinde așa ceva? Că parbrizul se sparge, să presupunem că nu poți intra undeva la adăpost sigur cu mașina și atunci ce-ți rămâne de făcut? Te bagi sub ea, ca să nu te rănească cioburile? Serios, ce-ați face dacă ați fi în câmp sau în trafic și ar veni așa ceva?

Grindina asta a apărut la o zi după ce USR-PLUS a câștigat alegerile în județul Sălaj. Pedeapsă divină sau fenomen natural? Nu vom ști niciodată…

Sau Dragnea era singurul cu chei de la rachetele anti-grindină?

Căutați “grindina zalau” pe net și youtube pentru alte imagini bune.

  26 comentarii

 1. A fost si in Baia Mare prapad. Sistemul Ro Alert a dat alarma dupa ce a trecut vijelia. Fail…

    (Citează)

 2. Parbrizul nu e o problema ca e laminat si de bine de rau ramane pe pozitie si nici nu se sparge in bucati mici – luneta se face bucatele mici impreuna cu geamurile laterale daca pica la unghiul la care trebuie grindina.

    (Citează)

  • Da, corect, dar și luneta mi se pare periculoasă, mai ales dacă bate și vântul.

     (Citează)

  • eu am folie pe toate geamurile si luneta, plus ca unghiul in spate e 90 de grade si as fi idiot sa ma bag sub masina, probabil as lua o gramada de schije de la impactul cu solul.

     (Citează)

 3. N-a murit nimeni? E prima data cand vad asa ceva.

    (Citează)

 4. eu am in portbagaj intotdeauna o patura de picnic, din aceea impermeabila pe o parte. cu aia sigur as acoperi parbrizul. luneta as incerca sa o acopar cu ceva, acum am in minte tavita de portbagaj, dar sigur daca bate si vantul e degeaba. sa te bagi sub pom e iarasi periculos, scapi de grindina dar nu de ramuri, nu stiu…nu-ti ramane decat sa promiti ca faci seara 4 portii de spaghete daca te salveaza fiinta suprema FSM

    (Citează)

  • ai fost prins vreodata de grindina mai serioasa? zici ca iti da cineva cu pietre in cap, deci nu stiu daca ai mai avea chef sa stai sa fixezi patura aia pe parbriz ca sa nu o ia vantul

     (Citează)

 5. “Grindina asta a apărut la o zi după ce USR-PLUS a câștigat alegerile în județul Sălaj. Pedeapsă divină sau fenomen natural? Nu vom ști niciodată…”

  Și dacă câștiga PSD tot pedeapsă divină sau fenomen natural era?

    (Citează)

 6. Eu unu am dat de o grindina din asta pe niste serpentine si m-am bagat cu masina aproape de sant sub cel mai mare copac.

  Stiu ca nu a fost cea mai inteleapta decizie dar daca continuam sa merg grindina + viteza masinii era si mai nasol iar la ce vijelie era chiar riscam sa cada un copac mai subred pe mine

    (Citează)

 7. Alea-s corcoduse babaet! Vine sezonul palincii.

    (Citează)

 8. oricum toate masinile de salaj sunt lovite si indreptate, sunt obisnuiti oamenii.

    (Citează)

 9. Parbrizul nu se sparge în cioburi, credeam că e lucru știut. Eu unul aș pune urgent parasolarul pe lunetă, aș deschide geamurile laterale și aș aștepta in mașină să treacă urgia. De aia am mașină cu 5* EuroNCAP.

    (Citează)

 10. Am auzit pe Facebook o idee bună: rămâi în mașină, te muți pe bancheta din spate și stai acolo. Dacă te dai jos, riști să te lovești la cap.

    (Citează)

  • depinde de model, daca e break sau SUV, da, probabil e mai bine in spate, dar daca e sedan, cu siguranta e mai rau de la luneta.

     (Citează)

 11. După EL, potopul.

    (Citează)

 12. Aparent exista si oameni care, miraculos, filmeaza orizontal.
  La fel de rari ca masinile de salaj…

    (Citează)

 13. Am prins și eu dar mai demult, dar nu așa de nasol

  https://youtu.be/nKmI0Tj-6B0

    (Citează)

 14. La unu’ din Zalau i-o spart Jamu
  https://www.reddit.com/r/Romania/comments/bu1h0r/%C3%AEn_zal%C4%83u_a_pl%C3%A2ns_cerul_azi_dup%C4%83_condamnarea_lui/

  Asta e pe langa Baia Mare. Nu e asa spectaculos ca nu are ce copaci sa toace, dar:
  https://www.youtube.com/watch?v=y7Qqs9L19Yw

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus