blog demisec cu note fine de tehnologie

Robotesc și la canalul de YouTube.

Am dat o tură prin Comic Con București 2019

25 May 2019  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

10 comentarii

Sau oficial East European Comic Con 2019, cum se numește. Am intrat cu două ore înainte de deschiderea oficială și am stat și după aceasta (cam greu de plecat, cu ploaia de afară). A ieșit clipul de mai jos în care vedeți noutățile din IT și o mare parte din marfa ce se găsește la Comic Con la vânzare, tot felul de obiecte pentru fanii de seriale, filme, cărți și jocuri noi și vechi.

Abonează-te: http://bit.ly/2RBcHBg

Biletele costă 65 lei sâmbătă și 50 lei duminică. Ar fi bine să aveți cash dacă vreți să cumpărați ceva, puțini au POS-uri. Firmele de IT organizează diverse concursuri și puteți vedea hardware nou, că jumătate din Comic Con este de fapt singurul târg IT&C rămas în România pentru segmentul consumer. Afară este o zonă cu food trucks destul de mare, cu acces gratuit – puteți merge să mâncați acolo fără a intra în Comic Con.

Mi s-a părut un picuț mai mic decât anul trecut. Au apărut unii expozanți noi, dar alții au dispărut, poate că tariful de participare a fost peste puterile unora. Singurele magazine participante sunt PC Garage și eMAG (în premieră). Ieri a fost și o fază dubioasă în care accesul în zona Omen by HP, care are cel mai mare stand din Comic Con, a fost închis pentru mai multe ore după ce a început să plouă prin tavanul halei Romexpo.

Comic Con are loc la Romexpo, pavilionul B.

  10 comentarii

 1. Offtopic:
  Download ‘The Sims 4’ for Free Right Now https://lifehacker.com/download-the-sims-4-for-free-right-now-1834979262

    (Citează)

 2. Nu ai filmat partea cea mai interesantă de la un Comic Con adică cosplay, mulți vizitatori participă la acest eveniment pentru acest lucru. Pe Instagram vor fi mai multe poze interesante.

    (Citează)

  • Da, nu erau așa mulți ieri la deschidere. Astăzi probabil au fost prezenți mai mulți cosplayeri, am trecut pe acolo și erau mulți, mă bucur să văd că și la noi crește acest fenomen.

     (Citează)

 3. Salut! În piața Universității are loc TechExpo. Gratis.

  Foarte interesant pe partea de Internet-of-Things (oglinzi smart, becuri smart, imprimante 3D smart, etc.).

  Mi-a plăcut ideea de robobar… În curînd se vor face emisiuni-concurs de “Roboții au talent” :)))

    (Citează)

 4. Poate îmi scapă ceva, dar să ai nevoie de cash la un târg IT mi se pare ciudat.

    (Citează)

 5. Cum sa fie mai “micut”? Anul asta au fost 2 hale, B-ul si hala principala (cea centrala)

    (Citează)

 6. Am fost ieri, mi s-a parut mult mai mare decat prima editie care s-a tinut la Polivalenta. Este foarte colorat si aglomerat, in B aerul era practic irespirabil, dar in central unde se tin panel-urile a fost mult mai bine si cu aerul si cu temperatura.

  Manu Benett a aberat cu gratie si a raspuns la 3 oameni maxim, Carice Van Houten in schimb a fost la foc automat. Imi place sa vad ce nivel de engleza avem la orice varsta, sper ca cineva a inregistrat pustiul care a fost si ultimul cu intrebare pentru Carice Van Houten, a fost foarte simpatic.

  Multi cosplayeri care nu au participat la concurs desi ar fi trebuit si multe hipopotatimite care nu aveau de ce sa isi zgaltaie suncile pe scena si totusi au facut-o.

  Carturesti aveau POS, Lazy duck aveau si ei. In schimb Ursus, care se laudau ca sponsor al evenimentului, nu aveau. Noroc cu prietena, ca altfel nu le faceam vanzare. Este jenant sa fii ditamai firma si sponsorul si sa faci evaziune fiscala la un eveniment.

  Si este si mai penal si ce presiuni au fost puse ca Mega Image-ul de la baza turnului sa fie constant inchis sambata si duminica.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus