un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 17 aprilie 2019

17 Apr 2019  ·

ȘTIRI  ·

4 comentarii

Boston Dynamics își prezintă din nou roboții:

  4 comentarii

 1. Gizas craist, tocmai am vazut prima mini-armata de roboti. Judgement day is near.

    (Citează)

 2. Avengers la sun plaza, reprezentatia de la 22:30 vad ca e destul de liber momentan. Nu stiu cand s-a dat drumul exact la vanzare ca a fost cam un silent sale, trebuind sa
  caut pe cinemagia filmul, nu era inca front page banner, dar eu am luat de pe 3 apr si IMAX-ul era deja destul de full. Am incercat la un film hobbit in primele randuri si mi-a ajuns (spoiler alert, e groaznic) asa ca m-am dus frumos la 3d clasic in sun plaza unde mai erau doar 2 locuri luate la reprezentatia de la 19.

    (Citează)

 3. cireada de minioni tragand baterii.
  n-o sa dorm bine la noapte!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus