blog demisec cu note fine de tehnologie

Căutați o trotinetă electrică? Citiți review-ul de la Ninebot ES2. Urmăriți-mă și pe Instagram și YouTube.

Știri despre tehnologie – 17 aprilie 2019

17 Apr 2019  ·

ȘTIRI  ·

4 comentarii

Boston Dynamics își prezintă din nou roboții:

  4 comentarii

 1. Gizas craist, tocmai am vazut prima mini-armata de roboti. Judgement day is near.

    (Citează)

 2. Avengers la sun plaza, reprezentatia de la 22:30 vad ca e destul de liber momentan. Nu stiu cand s-a dat drumul exact la vanzare ca a fost cam un silent sale, trebuind sa
  caut pe cinemagia filmul, nu era inca front page banner, dar eu am luat de pe 3 apr si IMAX-ul era deja destul de full. Am incercat la un film hobbit in primele randuri si mi-a ajuns (spoiler alert, e groaznic) asa ca m-am dus frumos la 3d clasic in sun plaza unde mai erau doar 2 locuri luate la reprezentatia de la 19.

    (Citează)

 3. cireada de minioni tragand baterii.
  n-o sa dorm bine la noapte!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus