un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 11 aprilie 2019

11 Apr 2019  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

sau, altfel spus, astăzi nu-i nici o știre interesantă.

  13 comentarii

 1. La fel de multumit de roborock ca in momentul cand ai facut reviewul?
  Merita 2000ron?

    (Citează)

 2. Si s-a amanat inca o data, nu mai am nici o sansa sa o vad live. Daca era pe la 1:35 poate, dar la 4:35 nu ma trezesc.

    (Citează)

 3. Mie mi-a crapat modulul cu Laser la robot, e 100$ si nu se gasesc in europa. Vestea buna e ca poti schimba orice de prin el, toate sunt modulare, plug & play.

    (Citează)

 4. add:
  Mie mi-a crapat modulul cu Laser la robot, e 100$ si nu se gasesc in europa. Vestea buna e ca poti schimba orice de prin el, toate sunt modulare, plug & play.

  Cinezii nu dau garantie?Sau nu o respecta…?

    (Citează)

 5. Cum sa nu fie nicio stire interesanta. E un adevarat dezastru. Fara t*te pe instagram???

    (Citează)

 6. Ce fraier ești consumabile la robot se iau de pe ali la sfert de preț.

    (Citează)

 7. Traian:
  La fel de multumit de roborock ca in momentul cand ai facut reviewul?
  Merita 2000ron?

  E marfa rau,da!

    (Citează)

 8. Fiscul sa isi repare mai intai serverele. Trei zile!!!!! am incercat sa uploadez PDF-ul lor inteligent si nici o sansa de reusita. Asta doar ca sa obtii un amarat de numar cu care sa fiscalizezi casa de marcat. Dar altfel dau termene de conformare si vor sa dea si amenzi. Cat tupeu!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus