un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 10 aprilie 2019

10 Apr 2019  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

U32U1: 31,5″ diagonală, rezoluție 4K, compatibil HDR 10, display de 10 biți, ecran fără margini mari, USB 3.1. Îmi place piciorul sub forma de trepied rotunjit.

27T1: 27″ IPS, 2560 x 1440 pixeli.

  7 comentarii

 1. Apropo de malware, ar fi frumos ca lumea să nu se bazeze pe rezumatul tău părtinitor ci să și citească și să vadă de cât efort e nevoie vs Android :)

  Rezultatul e evident același dar nu e chiar out of the box ca la Androi .

  În final nici unde nu ar fi problemele astea dacă nu ar fi naivitatea susținută de lipsa de informare a utilizatorului.

    (Citează)

 2. Nu, nu exista malware pe iPhone. Citiți articolul!

    (Citează)

 3. Apropo de Monitorul AOC by Porche design, am văzut un articol în trecut la tine despre el și l-am cumpărat. Mi-a plăcut că e super slim și are rama și piciorul din aluminiu. După mai mult timp în care l-am folosit pot să spun că arată superb în primul rând, imaginea impecabilă(IPS) și tehnologiile low blue light și flicker free ajută mai mult decât mă așteptam. CONS: nu e foarte rigid, era și de așteptat și mi-ar fi plăcut să includă și 2 difuzoare de 2W măcar în el. Nu am alte poze cu el pe drive, pot să fac diseară https://photos.app.goo.gl/19f5Cutg1SNJN5Fh8

    (Citează)

 4. La ce se poate folosi usb-ul de pe monitor?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus