blog demisec cu note fine de tehnologie

Căutați o trotinetă electrică? Citiți review-ul de la Ninebot ES2. Urmăriți-mă și pe Instagram și YouTube.

Știri despre tehnologie – 10 aprilie 2019

10 Apr 2019  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

U32U1: 31,5″ diagonală, rezoluție 4K, compatibil HDR 10, display de 10 biți, ecran fără margini mari, USB 3.1. Îmi place piciorul sub forma de trepied rotunjit.

27T1: 27″ IPS, 2560 x 1440 pixeli.

  7 comentarii

 1. Apropo de malware, ar fi frumos ca lumea să nu se bazeze pe rezumatul tău părtinitor ci să și citească și să vadă de cât efort e nevoie vs Android :)

  Rezultatul e evident același dar nu e chiar out of the box ca la Androi .

  În final nici unde nu ar fi problemele astea dacă nu ar fi naivitatea susținută de lipsa de informare a utilizatorului.

    (Citează)

 2. Nu, nu exista malware pe iPhone. Citiți articolul!

    (Citează)

 3. Apropo de Monitorul AOC by Porche design, am văzut un articol în trecut la tine despre el și l-am cumpărat. Mi-a plăcut că e super slim și are rama și piciorul din aluminiu. După mai mult timp în care l-am folosit pot să spun că arată superb în primul rând, imaginea impecabilă(IPS) și tehnologiile low blue light și flicker free ajută mai mult decât mă așteptam. CONS: nu e foarte rigid, era și de așteptat și mi-ar fi plăcut să includă și 2 difuzoare de 2W măcar în el. Nu am alte poze cu el pe drive, pot să fac diseară https://photos.app.goo.gl/19f5Cutg1SNJN5Fh8

    (Citează)

 4. La ce se poate folosi usb-ul de pe monitor?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus