un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 7 martie 2019

7 Mar 2019  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

Rusoaice care călătoresc: Kristabel Krayt.

    14 comentarii

  1. “că decizie este generată de creșterea costurilor asociate furnizării serviciilor de comunicații.”

    astia macar au dat-o mai bine ca tehnologia costa, nu ca taranii de la digi cu preturi de dumping care au asteptat un motiv bun gen “statul e de vina” sa creasca preturile.

    dar da, nu poti avea super mega 4g si 300 canale cu 10 lei, a fost bun si dumping-ul pardon concurenta asta o vreme, mai trebuie si profit.

      (Citează)

    • Dai net de 1000Mbps la 15 Euro, astepti sa moara concurenta, ramai singurul pe piata si apoi poti sa pui ce pret vrei.
      E o strategie buna daca ai resurse sa o sustii iar rezultatul era evident de ceva vreme. Nu inteleg de ce consideri ca sunt tarani.

        (Citează)

    • Care concurenta? Aia care a auzit de broadband la 5+ ani dupa digi? Sau aia care iti cereau un rinichi pentru un 100Mb, si ala bagat in oferta in sila din cauza ‘nenoricitilor’ de la RDS care ofereau clientilor altceva decat dial-up?

      Giani Mucea:
      Dai net de 1000Mbps la 15 Euro, astepti sa moara concurenta,

        (Citează)

    • Se pare, deci, că dacă oferi un serviciu bun la un preț mic ești doar un “țăran” care așteaptă orice motiv pentru a crește prețurile. Bună mentalitatea asta!

      De aia e toată țara în rahat, că inclusiv ăia de oferă ceva bun sunt priviți ca niște proști.

        (Citează)

    • 1. @NW: dacă te prinzi mai greu de strategiile – unele ilegale – ale marilor firme, nu înseamnă că nu există..
      Vom vedea cazul phrofi, care a împânzit orașele la fiecare maxim 500 m. și care va sufoca alte afaceri din zonă… și ghici cine va declara că nu mai sunt profitabile și trebuie redimensionare peste câțiva ani, când nu va mai fi concurență decât cu lildl (și eventual cu cele din malluri)..
      2. Când e concurenta la ușă nu mărești preturile: ex. Acta a disponibilizat cam tot personalul încasator ce presupunea sedii. Mă întrebam acum câțiva ani de ce o firma concurentă Iupisi are cele mai multe reclamații: ei erau optimizări, aproape ca nu mai aveau nici măcar oameni de intervenții, ci doar agenți de vânzări zonali

        (Citează)

    • @Mihai: cu cît au crescut prețurile la digi, și cam de cîți ani mergeau cu prețurile dinainte? Tu (și alții) ai observat că atunci cînd tva a scăzut, au scăzut și prețurile abonamentelor la digi? și așa au rămas? și ÎN LEI, nu în echivalent euro?
      Mare e prostia la noi, nu e bine că o firmă ține prețurile jos (și prin asta a forțat toată concurența să reducă prețurile). Stai tu la companiile străine, pe prețuri “bune”, eu prefer operatorul român care-mi dă oferta cea mai bună.

        (Citează)

    • Ce nu-ti convine?

        (Citează)

    • @Mihai, sunt curios unde ai vazut tu vreun comunicat oficial de la Digi in care sa fie precizat ca “statul e de vina” pentru majorarea tarifelor?

      Mihai:
      “că decizie este generată de creșterea costurilor asociate furnizării serviciilor de comunicații.”

      astia macar au dat-o mai bine ca tehnologia costa, nu ca taranii de la digi cu preturi de dumping care au asteptat un motiv bun gen “statul e de vina” sa creasca preturile.

        (Citează)

  2. “sa moara concurenta”, acolo gresesti.
    nu e strategie, e prostie.

    Giani Mucea:
    Dai net de 1000Mbps la 15 Euro, astepti sa moara concurenta, ramai singurul pe piata si apoi poti sa pui ce pret vrei.
    E o strategie buna daca ai resurse sa o sustii iar rezultatul era evident de ceva vreme. Nu inteleg de ce consideri ca sunt tarani.

      (Citează)

    • Nu stiu de ce toata lumea discuta de “moartea concurentei” in conditiile in care in Romania in foarte multe zone exista cate 3 furnizori mari de servicii.
      Chiar daca falimenteaza unul dintre ei, cu siguranta se deschide piata pentru alti furnizori.

      Concurenta o sa mai existe pentru multi ani,

        (Citează)

  3. Cica Lime va veni in Bucuresti :D
    Si Flow..

    liber la trotineteeee

      (Citează)

  4. Până la urmă cum e cu Telekom și ProTV? S-au împăcat?

      (Citează)

  5. Telekom are viteze penale la netul furnizat, de abia pot tine un Netflix in full HD.

    Produsele Lenovo sunt mizerabile, le-au cumparat chinezii brandul si le fac foarte proaste. Am recomandat laptop Lenovo si nici nu avea infipte firele pentru placa de retea wireless, nu era conecta cu antenele.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus