blog demisec cu note fine de tehnologie

Căutați o trotinetă electrică? Citiți review-ul de la Ninebot ES2. Urmăriți-mă și pe Instagram și YouTube.

Știri despre tehnologie – 5 martie 2019

5 Mar 2019  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

NSFW: Amanda Taylor.

  14 comentarii

 1. Eu vad ca pot sa pun numărul pe only me la Fb.

    (Citează)

  • Il vezi doar tu si facebook, dar facebook il poate folosi pentru a te cauta si pentru a te sugera ca prieteni altora care au numarul tau in agenda.

     (Citează)

 2. tot vorbind de repere din “tinerete”, a murit si Keith Flint, solistul de la Prodigy…

    (Citează)

 3. DPDV costuri – nu mai renteaza sa alegi locatii de productie din UE. Romania si BG nu mai sunt interesante de mult. Basca faptul ca noi putem oferi costuri apropiate de ceea ce ar gasi in Ungaria, Cehia etc ( sau peste cate-odata) insa fara infrastructura . Asa macar , te duci in Serbia si stii o treaba. Ar fi mers si Moldova sau poate chiar si Ucraina daca n-ar fi coada rusilor acolo de mult.

    (Citează)

 4. “Îi trecuse de mult vremea”- WTF ?! Ti-ar placea sa auzi fraza asta despre tine la 52 de ani?

    (Citează)

 5. Ii trecuse vremea lui Lume Perry? La 52 de ani??? Wow! Cam repede ii vezi cu mâinile pe piept. Da, poate nu mai apărea prin cine știe ce filme, nu stiu, totusi, avea doar 52 de ani. Nu vreau sa compar cu Florin Piersic sau altii.

    (Citează)

 6. “Update: Netflix nu va factura la tarifele afișate în cadrul acestui test. La finalul procesului de înregistrare, utilizatorii vor plăti prețurile standard. Știrea a fost actualizată astfel încât să reflecte faptul că este vorba de un test privind o eventuală scumpire a abonamentelor.”

    (Citează)

 7. E trist dacă atât înseamnă progres pentru care Samsung vrea să plătesc 1000 de euro – ecran cu 17% mai luminos și cu 10% mai economic.

    (Citează)

 8. Felicitări pentru nsfw

    (Citează)

 9. Eu zic sa nu dați nimic lui Zucc, dar numărul de telefon

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus