un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 11 februarie 2019

11 Feb 2019  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

  6 comentarii

 1. Mi-am construit vreo 2 pc-uri singur, dar cred că mi-a luat jumătate de zi. La următorul upgrade am apelat la PC Garage și am fost mulțumit 😊 . E interesant să treci prin experiența să-ți faci PC-ul de la 0, dar la un moment dat nu mai merită efortul.

    (Citează)

 2. Wow, se pare ca Oneplus 5T imi prajeste creierul si…alte chestii care se afla in apropierea buzunarului.

    (Citează)

 3. AR in general nu va fi mainstream pana nu apare hardware-ul. M-am jucat o perioada cu un Hololens si, desi e demential, e clar ca nu ai ce face cu el in afara testelor sau a unor aplicatii destul de bine definite. Pentru a integra AR in viata de zi cu zi, iti trebuie ceva mult mai usor de utilizat.

    (Citează)

 4. Interesant faceliftul ala pe Logan.. asa discret.. sunt curios daca au modificat ceva si la interior…

    (Citează)

 5. Inca de la lansare Dacia Logan este diferit de Renault Logan dpdv semnatura luminoasa fata/spate.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus