un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 9 ianuarie 2019

9 Jan 2019  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Instagram românesc: Adrian Dan.

  9 comentarii

 1. Mă întreb cum au reușit aplicațiile să treacă de filtrele Google până să ajungă în store. Subiectul acesta este de urmărit având în vedere că au fost downloadate de peste 9 milioane de utilizatori…

    (Citează)

 2. De ştiri din astea nu vorbim?

  https://stirileprotv.ro/stiri/social/orasul-din-romania-unde-se-traieste-mai-bine-ca-in-miami-toronto-sau-los-angeles.html

  Sau doar din acelea care ne arată că suntem înapoiaţi şi că trebuie să emigrăm cât mai repede? (Chit că asta înseamnă că-ţi tai craca de sub picioare subminând ţara de unde îţi scoţi profitul ca blogger în română).

  (Scriu asta pentru că la “Ştiri din tehnologie” se strecoară din când în când şi câte un articol care poate sugera – când apare prin presă – că suntem foarte naşpa ca ţară şi ca oameni).

    (Citează)

  • Un articol prost. Dacă nu exista nici un link către topul respectiv, înseamnă că nu există și se mănâncă niște r*hat acolo.

     (Citează)

 3. Costin:
  Un articol prost. Dacă nu exista nici un link către topul respectiv, înseamnă că nu există și se mănâncă niște r*hat acolo.

  Conspiraţii, conspiraţii.

    (Citează)

 4. Mi se pare amuzant că cititorii blogului sunt așa de îndoctrinați că dacă vorbim de părți bune în România înseamnă că trebuie să fie o conspirație la mijloc.

    (Citează)

  • Indoctrinare era dacă credeam orbește ce se spune într-un articol prost, care nu zice nici măcar numele topului, nu da link către top, nu pune nici o poza etc.
   Am mai cautat și am găsit singur care e topul. Numbeo, quality of life index by city (nu pun link ca intru in moderare). Nu știu cum se calculează indicatorii aia, dar pentru mine pare o porcărie :)

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus