un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Știri despre tehnologie – 24 ianuarie 2019

24 Jan 2019  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

NSFW: Romee Strijd.

  13 comentarii

 1. La problemele privind securitatea pe care le-au avut și încă le au produsele Huawei, reticența față de acest brand este din ce în ce mai mare.

    (Citează)

  • Si care ar fi acele probleme?

     (Citează)

  • Pe telefoane nici eu nu văd probleme. Iar la echipamente de rețea nu știu dacă statele vestice se tem pe bune ca i-ar putea spiona cumva chinezii, în ciuda tuturor testelor făcute, sau vor să blocheze Huawei din protecționism, ca să dea o șansă Ericsson-Alcatel-Nokia șamd.

   Americanii în particular au o problemă specială: nu au nici un producător de echipamente de rețea 4G 5G.

     (Citează)

  • Foloseste codul HDVWOV la prima inregistrare si iti ofera un bonus de 10GPB dupa primul transfer daca iti faci cont prima data/sau de mai multe ori ca sa beneficiezi de mai multe bonusuri
   trgo.co/en/r/HDVWOV

   codul GOODID sau SUPERSONIC iti asigura taxele de transfer 0 zero inclusiv pentru transferul rapid.

     (Citează)

 2. La mulți ani de Mica Unire!

    (Citează)

 3. Incalzirea globala nu e provocata de oameni. Guvernele in cardasie cu unele organizatii non-guvernamentale au profitat de subiect pentru a mai suge niste bani de la populatie. Wake up sheeple!

    (Citează)

 4. chinezi cumperi, chinezi primesti.
  ca intotdeauna se aplica vechea zicala – nu poti avea si ieftin si de calitate, nu exista asa ceva.

  Ionut:
  La problemele privind securitatea pe care le-au avut și încă le au produsele Huawei, reticența față de acest brand este din ce în ce mai mare.

    (Citează)

  • Uitați când au fost sparte conturi de iCloud prin brute force. Deci puteau incerca 100 mil de loginuri și Apple nu avea nimic împotriva.
   Cum explicați asta dacă voi ziceți că produsele scumpe sunt întotdeauna bune și alea ieftine niciodată nu?

     (Citează)

  • alea ieftine

   De cand sunt ieftine huawei?
   Alea de top sunt pe la acelasi pret cu ifonurile…

     (Citează)

 5. Radu mai ții minte (cam 3-4 săptămâni cred) când ți-am zis că mașinile electrice vor ajunge să ne coste pe toți la facturi?

  Eh, i-auite ce era să se întâmple săptămâna trecută: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/energie/franta-sustine-ca-a-salvat-europa-de-la-o-grava-pana-de-curent-saptamana-trecuta-scotand-din-priza-6-mari-consumatori-industriali-18815433

    (Citează)

  • Si unde-s masinile electrice in schema aia? Ca nu inteleg ce vrei sa spui…

     (Citează)

  • Nici eu nu știu unde sunt mașinile electrice. De fapt, nici nu zice pe acolo de ce a scăzut frecvența, având în vedere că forma semnalului este reglată altfel, indiferent de consumatori.

   Nu văd nici legătura cu “Europa”. Noi nu luăm curent de la francezi, te poți uita pe Transelectrica.ro ca să vezi de unde ne alimentăm.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus