un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câteva articole interesante de citit astăzi – 20 ianuarie 2019

20 Jan 2019  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Trilogii neterminate. Ocazie cu care am aflat și eu de ce nu s-a făcut niciodată partea trei de la Hellboy, o continuare la Fata cu tatuaj dragon sau cum s-a tradus în română și ultimul film din seria Divergent (au împărțit cartea trei în două filme și apoi n-au făcut ultimul film).

Nu se oferă feedback șefului. Sunt de acord cu ce spune autorul acolo. Dă multe motive; din experiența mea, când contrazici șeful acesta vrea cu orice preț să demonstreze că el avea dreptate și atunci se încăpățânează și nu recunoaște în veci că a avut o idee proastă.

Cel mai puternic om din Silicon Valley este Masayoshi Son, președintele SoftBank. Fondul său de investiții face și desface companii, asigurând finanțări de miliarde de dolari pentru diverse firme.

Ketchup-ul Heinz și cum s-a schimbat rețeta inițială. As the story goes, ketchup began as an Asian sauce made of fermented fish. Some say it was invented in China in the sixth century and named ke-tsiap. Others say it came from Vietnam, and still others argue for a different beginning in the West Indies.

Site-ul de licitații publice a fost reparat în câteva ore după o sesizare din presă. Era nefuncțional de câteva luni.

A existat un porn wikileaks. Cineva a pus pe net date personale despre actori și actrițe, apoi a fugit din țară.

Iadul este bine prezentat în diverse opere culturale, dar despre cum arată Raiul nu știm mai nimic. Interesantă și amuzantă observația, mai ales că este adevărată pentru diverse culturi și religii.

Lanțul american de magazine Sears ar putea fi salvat de la faliment. Creditorii încă nu au acceptat oferta nouă, dar vom vedea ce se întâmplă. Găsiți acolo linkuri spre începuturile falimentului.

Filme cu supereroi aflate în lucru. Da, nu se termină prea curând moda asta.

Un bărbat și-a injectat spermă în venele mâinii pentru a scăpa de dureri de spate. Nu i-a trecut spatele, sperma se pare că are alt rol.

Accidentul Prințului Philip. 97 de ani, conducea singur pe șosea, fără pază sau însoțitori.

Un cocktail care arată bine:

This bartender making a drink – wait till the final step from r/Damnthatsinteresting

    7 comentarii

  1. De curând, în Iași poți plăti biletul de călătorie pentru mijloacele de transport în comun folosind Cardul Bancar Contactless – https://www.facebook.com/ctpiasi/videos/382283565663484/

      (Citează)

    • Initial am crezut ca e gluma (sorry). In alte orase (mai mici) e de cativa ani (chiar si acelasi aparat albastru), plus acum plata cu telefonul mobil (scanat un QR code cu pay24u) :)

        (Citează)

    • QR, NFC si 24Pay există și în Iași de vreo 2 ani dar de-abia acum s-a introdus plata folosind Card Contactless.

        (Citează)

  2. E misto sistemul. Cu aplicatia am incercat si eu. Dar intrebarea mea este daca e aglomerat si atingi cu buzunarul de la piept unde tii portofelul, oare exista riscul de a se intampla ceva? https://www.iasi4u.ro/ctp-iasi-introduce-sistemul-de-plata-a-biletelelor-prin-cardul-bancar-contactless/

      (Citează)

  3. Kiturile pt testul ADN sunt doar un alt SCAM de luat banii credulilor.

    “Twins get ‘mystifying’ DNA ancestry test results”: youtube.com/watch?v=Isa5c1p6aC0

      (Citează)

  4. nu inteleg treaba aia cu a nu oferi feedback sefului. eu o fac mereu, daca nu sunt de acord cu o directie (si ma astept la asta si de la oamenii mei). evident, cuvantul final nu e al meu, dar asta e perfect normal, pentru ca responsabilitatea mai mare e la el.

    hai sa terminam cu pupincurismele.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus