un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Știri despre tehnologie – 30 decembrie 2018

30 Dec 2018  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

NSFW: Yanet Garcia.

  7 comentarii

 1. Essential : din păcate cel mai subapreciat telefon care da lecții inclusiv celor de la Google pentru promptitudinea cu care ies update.urile. Au promis inclusiv update la Android Q. Îl folosesc încă din noiembrie 2017 si nu a “îmbătrânit” in niciun fel.

    (Citează)

 2. Și asta arata ca degeaba faci un telefon dacă nu ai Mașina de marketing în spate.
  Eu ma asteptam ca telefonul ala sa nu aibă nici o continuitate de la început.

  Kllaus:
  Essential : din păcate cel mai subapreciat telefon care da lecții inclusiv celor de la Google pentru promptitudinea cu care ies update.urile. Au promis inclusiv update la Android Q. Îl folosesc încă din noiembrie 2017 si nu a “îmbătrânit” in niciun fel.

    (Citează)

 3. Sunt uimit uneori de PR-ul unor firme auto, cum unele recunosc sau se afla de aceste rechemari si altele…nimic. apropos, nu am vazut nici o stire pe site-urile cu tematica auto, legate de rechemerea Toyota, in RO a peste 10.000 masini (in IT si SP au fost rechemate peste 70.000), productie 2010-2012 pentru inlocuire de capsa pirotehnica ce datorita umiditatii ar rugini nu stiu ce acolo si sanse mari sa nu se declansese airbagul sofer frontal volan.

    (Citează)

  • Și ce știre vrei? Sau pentru cine?
   Cine a fost afectat a primit mail, scrisoare, etc. Am fost, am rezolvat și gata :)
   Și poți să și verifici pe site după serie dacă mai sunt ceva rechemări active pentru mașină.

     (Citează)

  • Gustav, te asteptai la un public shaming à la Antena 3, sa sfasie din ei pana curge sange?
   Sunt obligati prin lege sa cheme masinile afectate, normal ca incearca sa afle despre asta doar cine trebuie, ca sa minimizeze daunele de imagine

     (Citează)

 4. Asta cu semafoarele m-a cam speriat.

  Mai precis faptul ca e posibil sa se intample asa ceva m-a speriat, adica nu faptul ca exista oameni capabili sa faca asta, ci ca masurile de siguranta nu sunt suficient de puternice incat sa faca interventia neautorizata la semafoare imposibila.

  Orasul asta este deja un loc periculos pentru locuitorii lui, iar acum aflu ca nici in semafoare nu mai poti avea incredere.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus